Discuție:Alina Neacșa

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Am adaugat 6 legaturi externe, cele mai relevante. Cred ca ar trebui sa adaug mai multe...

Andrei Diaconescu (discuție) 12 septembrie 2018 22:47 (EEST)[răspunde]

Nu, nu ar trebui. Mai degrabă la note/referințe. Vedeți Ajutor:Note. אלכסנדרו(discuție) 12 septembrie 2018 22:56 (EEST)[răspunde]

Adaugare surse secundare de incredere pe pagina[modificare sursă]

Multumesc pentru observatia ca trebuie mai multe note/referinte. Am acționat în consecință și am scos astfel în evidență notabilitatea subiectului, a Alinei Neacșa. În acest sens am adăugat note și referințe relevante, care să susțină notorietatea ei în România dar și la nivel internațional. Alina Neacșa a fost și este, după cum se poate vedea acum, subiectul unor materiale publicate în surse secundare de încredere, independente de ea. Clasific în trei aceste surse secundare de mare încredere:

  1. Cele mai cunoscute și mai utilizate instituții de presă și media din România, printre care canalul de televiziune Pro Tv, canalul de știri Romania TV, ziarul zilnic cu acoperire națională Click.ro, lideri în clasamentul pe tiraj și audiență.
  2. Publicații specializate adresate domeniului floral și de horticultură – cum ar fi Grădina mea de vis, editată de un grup german de presă, lider după tiraj și acoperire în rândul revistelor de specialitate. Este o revistă de înaltă ținută.
  3. Publicații internaționale în domeniul floristicii.

Notele și referințele adăugate se bazeză pe surse secundare de încredere, spun eu, foarte ridicată. După cum puteți observa în articolul Alina Neacșa, nu este nicio cercetare independentă sau opinie personală, sunt doar informații transmise sau validate de specialiști sau de publicații de circulație națională.

Andrei Diaconescu (discuție) 6 ianuarie 2019 10:17 (EET)[răspunde]

Corectare probleme[modificare sursă]

În urma corecturilor și modificărilor, propun spre eliminare acestea:

{{problemearticol}}

Completari relevante - eliminare sectiune de Pagina propuse pentru stergere[modificare sursă]

După completarea masivă cu a paginii informații introduse la începutul lunii ianuarie, am completat această pagină și cu date despre apariția Alinei Neacșa la emisiunea de business a celui mai prestigios ziar de afaceri din România, ZF Live (Ziarul Financiar Live), unde a fost chemată în calitate de expert în design floral. Am completat și cu articolul din publicația dedicată pasionaților de flori - Grădina mea de Vis, revistă lunară vândută în +14.000 de exemplare.

Consider că în acest moment putem șterge marcajul cu ”Această pagină a fost propusă pentru ștergere. Motivul: Marcat cu {{notabilitate}} din septembrie 2018” Andrei Diaconescu (discuție) 2 februarie 2019 08:43 (EET)[răspunde]

@Andrei Diaconescu: dacă doriți păstrarea articolului, exprimați-vă aceste opinii pe pagina Wikipedia:Pagini de șters/Alina Neacșa - acolo se ia decizia de ștergere sau păstrare, nu aici.--Bătrânul (discuție) 2 februarie 2019 09:08 (EET)[răspunde]