Discuție:Alina Alexandra Dumitru

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Buna, prieteni!

Am sters directionarea pentru ca sa apara acest ciot sub acelasi nume in toate limbile. Inainte de a sterge redirectionarea, strainii gaseau articole despre Alina in mai multe limbi dar nu si in romana si probabil se intrebau ,,de ce?"...

...acum, apare si in romana printre lista de limbi.

Multumesc! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 217.44.3.2 (discuție • contribuții).

Și noi mulțumim. --Turbojet 9 august 2008 16:03 (EEST)[răspunde]

Loc nastere[modificare sursă]

Cf. [1] locul nasterii e Bucuresti, nu Ploiesti. Elodia 11 august 2008 13:48 (EEST)

Alina Dumitru - implicatii ale declaratiilor sale politice. Jignita la TV (trustul lui Voiculescu)[modificare sursă]

iata un text care a fost eliminat din articol, de utilizatorul Firila-Croco, pe motiv ca nu ar fi relevant:

In iulie 2012 a obținut medalia de bronz la Olimpiada de la Londra. De la Londra, a declarat presei ca "dupa medalia olimpica de la Beijing, a fost sunată de președintele Traian Băsescu, iar acum nu a mai sunat-o nimeni. Nu am fost să votez, nu mă bag în situația politică, nu comentez. Olimpiada trecută, după ce am luat aurul, m-a sunat Băsescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Băsescu, nici Antonescu". ref Gandul.info: Nu am fost la vot. Acum patru ani m-a sunat presedintele. Acum nu m-a sunat nimeni" /ref

Alina Dumitru a fost jignita intr-un mod incalificabil (dar traditional pentru insii lipsiti de verticalitate morala de la Antena 3), astfel:

Se pare că alegerea Alinei i-a deranjat peste măsură pe jurnaliștii trustului Intact, Mircea Badea și Victor Ciutacu, care au jignit-o dur pe multipla campioană. "Idolița snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă", a comentat Ciutacu. "O doare mâna cu care votează pentru că a bătut-o brazilianca la zero", i-a ținut isonul Badea. Ulterior, după ce un alt utilizator de Twitter a scris că "Vaca e o vacă pentru că așa s-a născut", același Ciutacu a ținut să completeze: "Exact".

(citat din Adevarul, 30 iulie - http://www.adevarul.ro/sport/antifotbal/TARA-TRAIM-Romaniei-JO-Dumitru_0_746325427.html

--Horia M (discuție) 30 iulie 2012 10:42 (EEST)[răspunde]

Nici mie nu mi se par relevante mizeriile aruncate de niște oarecare pe oriunde. Un articol enciclopedic despre un sportiv trebuie să includă informații privind activitatea sportivă care o face notabilă și nu părerile unuia sau altuia despre dacă votează, cu cine votează, dacă poartă cercei sau alte asemenea. Haideți să păstrăm un nivel mai înalt de calitate decât televiziunile românești. —Andreidiscuţie 30 iulie 2012 16:44 (EEST)[răspunde]
De acord cu Andrei Stroe: prefer eliminarea acelor link-uri din articol (raman bineinteles in pagina de discutie), decat de exemplu sa adaug link-uri spre ceea ce aveau de spus Mircea Badea si Victor Ciutacu: http://www.mircea-badea.ro/blog/n-am-jignit-o-oe-nicio-alina-dumitru/ respectiv http://www.mircea-badea.ro/blog/n-am-jignit-o-oe-nicio-alina-dumitru/ --30 iulie 2012 23:40 (EEST)
Nu e vorba de niste mizerii oarecare. E vorba de doi dobitoci nationali, in gura carora se uita in fiecare zi milioane de oameni. Acesti insi dubiosi au jignit public o sportiva care tocmai castigase o medalie. Acest fapt, desigur oribil si care ar merita sa nu fie consemnat nicaieri, este totusi un fapt unic in istoria olimpiadelor in Romania: niciodata sportivii nu au avut, chiar si in tara asta de scandal, alt tratament decat de lauda si de aclamare, dupa castigarea medaliilor. Acest aparent "fapt divers" intamplat ieri, releva halul in care a ajuns nivelul mass-media. Aceeasi mass-media care a sustinut puternic USL si a injurat zi de zi ca la usa cortului, in ultimii cativa ani. Nu e ceva de trecut cu vederea.
Articolul din Adevarul care incrimina comportamentul lui Badea, a produs peste 600.000 de vizualizari intr-o singura zi, si asta nu e putin!

--91.115.54.175 (discuție) 31 iulie 2012 01:27 (EEST)[răspunde]

Din articol: "După ce Alina Dumitru a fost jignită de realizatorii TV Mircea Badea și Victor Ciutacu, sportivii aflați la Londra au făcut zid viu în jurul vicecampioanei olimpice. Octavian Morariu, șeful forului olimpic, a precizat: "Alina a spus ce avea de spus. Sportul trebuie să rămână în afara politicii".

Președintele COSR a calificat aprecierile celor doi oameni de televiziune ca fiind "remarci total dizgrațioase, dar nu intrăm în silenzio stampa".

Florin Bercean, antrenorul vicecampioanelor olimpice la judo, a fost la fel de ferm: "Eu votez când vreau și cu cine vreau. Acum n-am votat!". De altfel, niciun sportiv român cazat în Satul Olimpic n-a mers la vot, preferând să se concentreze asupra competiției." Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 91.113.63.145 (discuție • contribuții).

După mine, toată povestea ar fi relevantă cel mult în articolele despre cei doi și mai puțin în cel despre Alina Dumitru. —Andreidiscuţie 1 august 2012 19:23 (EEST)[răspunde]
sunteti liber sa aveti ce parere va place. Daca o fi si justa, e alta poveste. Cert e ca Alina Dumitru e tinta acestor comportamente aberante ale sustinatorilor de serviciu ai USL si Voiculescu. Fiind o victima, desigur dansa e in centrul atentiei, si nu magarii care au jignit. In plus, la cate idiotenii si magarii emit cei doi, ar fi necesara o Badeapedia si o Ciutacupedia pentru fiecare dintre ei, cu mii de pagini care sa consemneze devierile zilnice de la bunul-simt a acestor doi lingăi neocomunisti.

fenomenul de dejectare publica a lui Ciutacu si Badea continua, sustinerea pentru Alina Dumitru creste! (poate ca, in sfarsit, vom scapa de acesti doi nemernici ai Mass Media, prin aceasta intamplare, si poporul va intelege ca altele sunt valorile pe care moderatorii tv ai Antenelor ar trebui sa le aibe, nu barfa zilnica si injuratura!)