Outlast

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Outlast
Dezvoltator(i) Red Barrels
Editor(i) Red Barrels
Motor grafic Unreal Engine 3.5
Platformă Microsoft Windows, PlayStation 4
Dată lansare Microsoft Windows
September 4, 2013
PlayStation 4
NA 20140204februarie 4, 2014
EU 20140205februarie 5, 2014
Genuri Survival horror
Media Download

Outlast este un joc horror creat de Red Barrels pentru Microsoft Windows(lansat pe 04 Septembrie 2013) și PlayStation 4(va fi lansat înainte de 2014).

Descriere[modificare | modificare sursă]

In munṭii indepartaṭi din Colorado, sa va asteptati la multe orori în înteriorul Mount Masive Asylium(traducere:Azilul din Muntele Masiv).O casǎ foarte veche pentru bolnavii mintali recent deschisa pentru "cercetare și caritate", ramurǎ a tranzițional Murkoff Corporation operându-se în strict secret....panǎ acum.

Acționand de la o sursa din interior,jurnalistul Miles Upshur intra cu usurinta in azil si ceea ce el descopera cand merge prin cladire este o combinatie de stiinta si religie, ceva de natura incredibila.Odata intrat singura lui scapare este de a afla teribilul adevar din inima Mount Masive.

Pe parcursul jocului el descopera 3 personaje:Un monstru imens care ucide tot ce este sanatos,Billy un pshihopat care doreste ca toata lumea sa inteleaga adevarul si Parintele Martin care il ajuta pe Miles sa inteleaga adevarul pentru a scapa.

Undeva la jumatatea jocului, Billy il prinde pe Miles in incearca sa ii spuna adevarul printr-un mod dureros:taindu-i degetele.In final Paritele Martin sfarseste prin a se sacrifica pentru a fi liber fiind ars pe o cruce.Miles trebuie sa se descurce singur pentru a-l ucide odata pentru totdeauna pe Billy.Problema e ca odata corpul lui Billy distrus, Billy find posedat, demonul are nevoie de o noua gazda.Aceasta fiind Miles.In incercarea de a iesi cat mai repde de acolo in final, trupele speciale il omoara pe Miles demonul iesind la iveala.

Legături externe[modificare | modificare sursă]