Garanti Bank România

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la GarantiBank România)
Salt la: Navigare, căutare

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar Garanti care mai cuprinde Garanti Credite de Consum (marca sub care funcționează compania Ralfi IFN SA), Garanti Leasing (marca sub care funcționează compania Motoractive Leasing IFN SA) și Garanti Credite Ipotecare (marca sub care funcționează Domenia Credit IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de-a doua bancă privată ca mărime din Turcia, fiind o bancă universală care oferă o gamă completă de produse de calitate și servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM și corporate.

Prezentă pe piața din România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți. Banca și-a extins prezența la nivel național prin intermediul agențiilor și canalelor alternative de servicii, ajungând la o rețea de 78 de agenții și cea mai extinsă rețea națională de ATM-uri inteligente, ce pot fi folosite de către oricine, nu doar de către clienții băncii, atât pentru tranzacțiile cu card, cât și pentru cele fără card. Garanti inovează și prin ofertele unice atașate celui mai competitiv card de credit din România, Bonus Card.

În anul 2012 Garanti Bank și-a continuat ascensiunea, fiind recunoscută pe piață pentru inovație și dinamism, două elemente fundamentale ce reușesc în continuare să o diferențieze de celelalte instituții financiare, motiv pentru care a fost premiată în repetate rânduri: "Cea mai mare creștere a numărului de tranzacții pentru serviciul de internet banking" – premiu acordat de către eFinance, "Premiul pentru complexitate și inovație pe piața bancară din România, pentru Bonus Card" – premiu acordat de către Finmedia, “Cea mai spectaculoasă creștere sistemică a activelor și fondurilor proprii: Cea mai Bună Bancă" – premiu acordat de către Finmedia, "Premiul pentru cea mai bună strategie bancară" – premiu acordat de către Business Arena și “Premiul pentru Retail Bank of the Year” – premiu acordat de către Piața Financiară.


Legături externe[modificare | modificare sursă]