Full face recovery

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Certificare concept Full Face Recovery la BENELUX OFFICE FOR INTELLECTUAL PROPERTY

Full face recovery este un concept creat pentru îmbinarea perfectă dintre funcționalitate și estetică.conceptul a fost imaginat și gândit de către dr. Emanuel Anti. Full face recovery se concentrează pe fiecare aspect al feței, adică straturile viscerocraniului - os, mușchi, articulație, dinți, tegument.

Conceptul pune un diagnostic pentru fiecare strat al feței și recomandă un tratament pentru fiecare din acestea.

Datorită interconectivității tuturor părților anatomice ale feței, medicul pleacă de la premisa că, nici o problemă care ține de una din părțile anatomice ale feței are o cauză, care cel mai probabil, este legată de alt strat al viscerocraniului. Astfel, medicul specialist poate avea o singură recomandare care să cuprindă toate cauzele problemei inițial semnalate.

În urma unui studiu intensiv pe o perioadă îndelungată și nevoia apariției unui singur concept care să cuprindă chirurgie maxilo-facială, chirurgie ortognatică și estetică facială, împreună cu o colaborare a medicilor stomatologi, ortodontiști, dermatologi, kinetoterapeuți și tehnicieni dentari, astfel înțelegând pe deplin conceptul de recuperare ca pe un ansamblu, a apărut conceptul de Full Face Recovery.

Conceptul a fost înregistrat la Benelux Office for Intellectual Property (BOIP), ca un concept al tuturor straturilor viscerocraniului.

Note[modificare | modificare sursă]