Discuție Utilizator:Moldoveanul

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bine ați venit la Wikipedia în limba română!
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimite un fișier și ilustrează un articol.
Cutia cu nisip
Locul destinat testelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre evenimente curente.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Moldoveanul) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.


. Nu în ultimul rând, felicitări pentru contribuţiile tale de până acum la Wikipedia! --ro.Danutz | pt.Danutz 7 Ian 2005 11:06 (UTC)


Moldoveanul, citind Wikipedia:Autointerviu, am observat că ai omis întrebarea Wikipediştii? Cine sunt?. În plus te invit din nou să te înscri la Wikipedia:Wikipedist. --ro.Danutz | pt.Danutz 7 Ian 2005 15:09 (UTC)

Completările tale - de fapt ai scris articolul din nou - ca şi ilustraţiile sunt binevenite. Unele pasaje sunt discutabile, dar asta ţine te tematică însăşi. La "Istoric" sunt unele lacune, mai ales în ceea ce priveşte pe vechii greci - bănuiesc că vei reveni. Fii, te rog, mai atent cu limba română, unii termeni sunt neadecvaţi, stilul este pe alocuri defectuos. Nu uita diacriticele! Moby Dick 9 Ian 2005, 18:47 (UTC)

Pasajele discutabile le dicutam cu bucurie. Aproape totul vine de la versiunea engleza, care nici ea nu este perfecta. Lacune sunt o mie, te rog indica unde crezi ca ar fi mai bine de inceput. In ce priveste vechii greci, voi traduce si afisa articlolul despre "Pederastie" tot din limba engleza. Este destul de complect. In ce priveste limba romana, o sa adaug diacriticele dar stilul o sa ramana deficient pentru ca am pierdut facilitatea: am plecat din tara la doispe ani in 1966. Asta este tot ce a ramas. Am rugat niste prietenii sa ma ajute, sper sa o faca.

Diacritice[modificare sursă]

Salut! Eu le adaug manual semnele, dar trebuie să le facă cineva. Se pot adăuga printr-un keyboard layout (cel mai uşor e aşa, fiind că le ai ca şi taste pe tastatură) sau prin butoanele albastre sub cutia de editare. În orice caz, eu îţi apreciez contribuţiile. Aici nu este o chestii că despre subiect scrii... dacă contribuţiile sunt bune şi de calitate, poţi să scrii despre ce vrei. Şi articole de acest fel trebuie să aparţină într-o enciclopedie! Spor la articole, Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informaţia românilor. 25 Ian 2005 10:52 (UTC)

Leonardo da Vinci[modificare sursă]

Mulţumesc. Versiunea în engleză nu pomeneşte de cartea lui Rocke, dar am găsit-o pe Amazon şi am pus-o în articol la Bibliografie. Toate cele bune. — AdiJapan  9 februarie 2006 06:14 (EET)[răspunde]

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Shunga trio.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Shunga trio.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

--Strainu 3 august 2007 13:21 (EEST)[răspunde]

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Shah Abbas and Wine Boy.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Shah Abbas and Wine Boy.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

--Strainu 3 august 2007 13:21 (EEST)[răspunde]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Samarkand A group of musicians playing for a bacha dancing boy.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

--Strainu 3 august 2007 13:22 (EEST)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului Samarkand A group of musicians playing for a bacha dancing boy.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Samarkand A group of musicians playing for a bacha dancing boy.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 16 decembrie 2013 06:05 (EET)[răspunde]

Problemă cu sursa fișierului Shah Abbas and Wine Boy.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Shah Abbas and Wine Boy.jpg. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 16 decembrie 2013 06:05 (EET)[răspunde]