Discuție Utilizator:Emily/Arhiva 11

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Sorcova vesela,
Să trăiți, să înfloriți
Ca un măr, ca un păr,
Ca un fir de trandafir,
Tare ca piatra,
Iute ca săgeata,
Tare ca fierul,
Iute ca oțelul
La anul și La Mulți Ani!
BlueMonday (discuție) 1 ianuarie 2009 06:12 (EET)[răspunde]

Permisiunile de administrator[modificare sursă]

Salut, Emily.

Tocmai are loc la Sfatul Bătrînilor o discuție prin care încercăm să punem niște ordine în statutul administratorilor de la ro.wp și mai ales în modul în care sînt percepuți aceștia de către comunitate. Desigur, poți să intervii dacă dorești.

În cadrul discuției s-a pus problema administratorilor inactivi, așa cum e cazul tău. Există mai multe păreri: că acești administratori ar trebui revocați (chiar dacă mai contribuie sporadic) sau că dimpotrivă ar trebui să-și păstreze permisiunile. Iată cam care sînt punctele aduse în discuție:

  • Există riscul ca un administrator care revine după o lungă absență să nu mai fie la curent cu noile politici de ștergere, protejare și blocare, deci să facă greșeli. În prezent politica de revocare spune că permisiunile de administrator expiră după un an de la ultima contribuție, deci n-ar fi o problemă, dar unii administratori inactivi mai revin din cînd în cînd, deci nu se împlinește anul niciodată, ceea ce face ca riscul greșelilor să crească.
  • În mod ideal ar trebui ca orice administrator să poată fi contactat pentru o chestiune urgentă --- un vandal care trebuie blocat rapid, o dispută care riscă să se amplifice, pagini cu obscenități care trebuie șterse imediat etc. ---, dar în prezent probabilitatea de a nimeri tocmai un administrator inactiv este puțin prea mare. Sigur, avem pagina de reclamații pe care probabil toți administratorii o urmăresc, dar încă mai există utilizatori care contactează administratorii direct, alegînd din listă.
  • Unii utilizatori au rămas la concepția că administratorii ar trebui să dea tonul unei activități intense. Chiar dacă în mod obiectiv n-ar trebui să conteze cît de activ este un administrator, acea parte a comunității consideră că administratorii inactivi ne strică imaginea, mai ales în fața începătorilor.
  • Adesea, la alegerea noilor administratori, unii utilizatori votează împotrivă pentru simplul motiv că avem deja prea mulți administratori. Logic vorbind nu există un număr limitat de locuri, iar permisiunile nu cer de mîncare, deci am putea avea oricîți. Dar voturile cu o astfel de justificare arată că acei utilizatori ar vrea ca toți administratorii să fie cît mai activi.

Rămîne la latitudinea ta să cîntărești argumentele și să apreciezi dacă e mai bine pentru Wikipedia să-ți păstrezi permisiunile sau să renunți la ele. Dacă preferi să le păstrezi nu ți se va cere să le folosești mai des sau să contribui mai mult (deși nici nu ne supărăm dacă o faci...).

În caz că te hotărăști să renunți la permisiuni, este suficient să scrii pe această pagină ceva de genul „I request the removal of my administrator rights on this project”, ca o confirmare pentru cei de la Meta. Apoi ne ocupăm noi de restul.

Toate cele bune. — AdiJapan 28 ianuarie 2009 09:32 (EET)[răspunde]

I request the removal of my administrator rights on this project --Emily | disc. 29 ianuarie 2009 19:44 (EET)[răspunde]
Păcat, dar înțeleg că vă dedicați timpul Enciclopediei României. Îmi pare rău că, datorită specificului său, complet divergent de competențele mele, nu vă pot ajuta. Dacă veți dori să reveniți pe Wikipedia ca administrator, voi vota pentru dv. Vă doresc succes! Al dv., --Turbojet 29 ianuarie 2009 20:21 (EET)[răspunde]
Mulțumesc, Emily. Am comunicat cererea ta la Meta. Dacă te întorci la Wikipedia, te întorci acasă. Toate cele bune! — AdiJapan 30 ianuarie 2009 08:09 (EET)[răspunde]

Fata taichii, vezi ca linkurile din articole Harta Iosefină nu mai merg, trimit la pagina de redirectionare spre Cartografiere. Fa ceva sa mearga linkurile.--Asybaris aport 3 noiembrie 2009 14:06 (EET)[răspunde]

Am o rugaminte mare. Utilizatorul Andrei Stroe vrea sa stearga categoria "termenei it". Eu am lucrat o gramada sa adaug termeni in categoria asta. In categoria am adaugat urmatoarele articole: fisier, uninstall, disc_dur, discheta, CD, cookie, MFC, si o gramada de altele. Utilizatorul acesta a modificat toate articolelel si le-a scos din categorie, unde trebuie sa fie inclusi toti termenii care sunt specifici calculatoarelor. Va rog sa scoateti avertizarea de stergere fiindca nu este treaba lui ce scrie in categoria mea. Daca nu dispare mesajul de propunere ptr stergere eu nu mai calc pe wikipedia.ro Stima, Promotie (discuție) 21 august 2010 10:16 (EEST) Deasemenea licența, Freeware DOS[răspunde]

V-aș ajuta la ștergerea spam-ului, dacă doriți. --Eugen Dihoru (discuție) 4 noiembrie 2009 01:48 (EET)[răspunde]

Sărbători fericite!

Fie ca toate visele pe care le făurești în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă, iar drumul străbătut pentru realizarea lor să-ți aducă bucurie în inimă, iar în casă, fericire și belșug.

Sărbători frumoase! Lucian C.
Crăciun fericit!

Felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cu ocazia zilei în care sărbătorim Nașterea Domnului vă urez fericire, sănătate și dorințe împlinite.

Bourge

Hi Dear Emily!
Thanks a lot for this picture. It's very nice and painful.
@};-
--Pesare amol (discuție) 12 ianuarie 2011 12:38 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Timbru Bison bonasus.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Timbru Bison bonasus.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuţie 25 august 2011 13:32 (EEST)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Ovidiu Bojor.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Ovidiu Bojor.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim..  —Andreidiscuţie 21 martie 2012 17:10 (EET)[răspunde]

Bună! Bazat pe articolele la care ai contribuit și pe contribuțiile pozitive la Wikipedia, se pare că ești interesat de Chimie și lumea minunată a substanțelor. Te invităm la proiectul Chimie!

Vă rog, transmiteți mai departe, pentru a putea aduna interesați pentru proiect.  Alex17nico  (discuție) 12 aprilie 2012 11:40 (EEST)[răspunde]