A Furrow Cut Short

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

A Furrow Cut Short
Album de studio de Drudkh
Lansare  (2015-04-20)
GenBlack metal
Durată58:50
StudioSeason of Mist
Limba originarălimba ucraineană  Modificați la Wikidata
Cronologie – Drudkh
Eternal Turn of the Wheel
(2012)
A Furrow Cut Short They Often See Dreams About the Spring
(2018)

A Furrow Cut Short (în ucraineană Борозна обірвалася) este al zecelea album al trupei ucrainene de black metal Drudkh, lansat pe 20 aprilie 2015 în secțiunea Underground Activists a casei de discuri Season of Mist. Este cel mai lung album al trupei până în prezent și primul care a fost lansat și pe vinil, sub forma unui dublu LP.[1] Ulterior au fost puse în vânzare alte serii de câte 350 sau 500 de copii.[2][3][4]

Lista pieselor de pe album[modificare | modificare sursă]

Nr. Titlu Lungime
1. „Прокляті сини I” (Cursed Sons I) 9:20
2. „Прокляті сини II” (Cursed Sons II) 7:05
3. „Епосі нескорених поетів” (To the Epoch of Unbowed Poets) 9:00
4. „Тліючий попіл” (Embers) 6:27
5. „Безчестя I” (Dishonour I) 9:11
6. „Безчестя II” (Dishonour II) 9:22
7. „Поки не засиплють чужою землею очі” (Till Foreign Ground Shall Cover Eyes) 8:25
Lungime totală:
58:50

Recenzii critice[modificare | modificare sursă]

Recenzii profesionale
Punctajul recenziei
Sursa Punctajul
About.com 4/5 stele
PopMatters 6/10[5]
Sputnikmusic 2.0/5[6]
Metal Storm 7.5/10[7]

După lansare, albumul a primit recenzii critice mixte.

Dave Schalek de la About.com a evaluat albumul cu 4 stele din 5 și a scris că „A Furrow Cut Short este o introducere excelentă a muzicii Drudkh pentru ascultătorii care nu sunt familiarizați cu trupa și este, în orice caz, un album excelent”. Tony Shrum de la New Noise Magazine a notat că, „dacă asculți black metal, A Furrow Cut Short ar trebui să fie pe lista ta de albume de cumpărat”[8], iar J. Andrew de la Metal Injection i-a acordat nota 8,5 din 10[9].

Benjamin Hedge Olson de la PopMatters a scris că albumul este „o altă bucată previzibilă, dar satisfăcătoare, de black metal”, acordându-i nota 6 din 10.[5]

Kyle Ward de la Sputnikmusic a fost mai negativ în legătură cu albumul, notându-l cu 2 din 5, și s-a declarat „nemulțumit că un lider al acestui gen a involuat într-un black metal de duzină”.[6]

Componența trupei[modificare | modificare sursă]

  • Roman „Thurios” Blaghih – voce, claviaturi
  • Roman Saenko – chitare
  • Krecet – bas
  • Vladislav „Vlad” Petrov – tobe, claviaturi

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „DRUDKH - A FURROW CUT SHORT (Golden Vinyl) 2xLP”. goingundergroundrecords.com. Arhivat din original la . Accesat în . 
  2. ^ „Drudkh - A Furrow Cut Short - DOUBLE LP Gatefold + Digital”. Season of Mist. Arhivat din original la . Accesat în . Black 12" double vinyl in black inner sleeves in gatefold with insert. Fourth pressing 500 copies worldwide 
  3. ^ „DRUDKH A Furrow Cut Short - GOLDEN 2-Vinyl”. Napalm Records. Arhivat din original la . Accesat în . Golden double vinyl in gatefold cover limited to 500 copies. Re-Release, Re-Issue, Limited Edition. 
  4. ^ „Drudkh - A Furrow Cut Short 2-LP”. Nordsturm Records. Arhivat din original la . Accesat în . Transparent orange double vinyl. Strictly limited to 350 copies worldwide. 
  5. ^ a b Benjamin Hedge Olson (). „Drudkh: A Furrow Cut Short”. PopMatters. Arhivat din original la . Accesat în . 
  6. ^ a b Kyle Ward (). „Drudkh - A Furrow Cut Short (album review)”. sputnikmusic.com. Arhivat din original la . Accesat în . 
  7. ^ „Drudkh - A Furrow Cut Short - Rating details”. metalstorm.net. Arhivat din original la . Accesat în . 
  8. ^ Tony Shrum (). „Album Review: Drudkh – "A Furrow Cut Short". newnoisemagazine.com. Arhivat din original la . Accesat în . 
  9. ^ J. Andrew (). „Album Review: DRUDKH A Furrow Cut Short”. metalinjection.net. Arhivat din original la . Accesat în .