Wikipedia:Pagini de recuperat/Ioan F. Pop

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Ioan F. Pop[modificare sursă]

Nu știu cine este Andrei Stroe, dar șters o pagină la care eu și Silenzio am adus surse considerabile, am îmbunătățit bibliografia și notele, am găsit surse de la biblioteca universitară din Cluj, iar domnia sa, uitați cu ce concluzie vine:

Discuție încheiată.La peste o săptămână de la ultimul comentariu, cele două secțiuni ale articolului (ignor complet secțiunea de citate fără context care încalcă uzanțele respectării WP:DA) este în continuare bazat pe surse de anvergură locală. S-au adus în cadrul discuției niște referințe bibliografice (deși și ele din aceeași regiune în care activează), dar ele sunt trecute la „Lectură suplimentară”, din ele neextrăgându-se practic nimic. Există o sugestie că publicarea unei traduceri într-o revistă de limbă franceză ar fi elementul-cheie al notabilității, dar și ea pare a fi remarcată tot doar de o publicație locală, deci nu a generat acea acoperire în detaliu în surse de încredere, independente de subiect. —Andreidiscuție 21 ianuarie 2015 13:16 (EET)

Sunt mai multe falsuri grosolane în această afirmație: 1. La peste o săptămână de la ultimul comentariu, cele două secțiuni ale articolului (ignor complet secțiunea de citate fără context care încalcă uzanțele respectării WP:DA) este în continuare bazat pe surse de anvergură locală.

După cum se vede în comentariu, domnul Andrei Stroe nu vorbește corect limba româna, el vorbește de cele două secțiuni, dar acordul gramatical îl face cu timpul indicativ prezent, persoana a 3-a singural "este" nu cu "sunt", așa cum ar fi fost normal pentru pluralul celor două secțiuni. Cum de un individ care nu vorbește corect limba româna ia decizii de acest gen pe Wikipedia?

2. S-au adus în cadrul discuției niște referințe bibliografice (deși și ele din aceeași regiune în care activează), dar ele sunt trecute la „Lectură suplimentară”.

O minciună grosolană și un abuz grosolan, fiindcă sursele sunt extrase de la una dintre cele mai mari biblioteci din țară, Biblioteca Universitară din Cluj, iar regiunea în care activează Ioan F. Pop este Oradea, în Crișana, Pop fiind membru în USR Arad, nu USR Cluj. După ce că Andrei Stroe nu vorbește corect limba română, Andrei Stroe dovedește că nu cunoaște regiunile geografice ale României, și mă întreb încă o dată, cum de un asemenea individ ia astfel de decizii pe Wikipedia?

3. din ele neextrăgându-se practic nimic.

Cum adică nu se extrage nimic? Sunt surse care atestă recenziile celor mai mari critici literari români, cronici care se văd și pe situl USR Arad. Îl înțeleg pe Stroe că nu vorbește corect limba română și nu cunoaște regiunile geografice ale României, dar este și orb? Ce caută astfel de indivizi pe Wikipedia?

Mai trebuie să menționez că nu a fost decât un comentariu de recuperere, nimeni nu a fost împotrivă, chiar și domnul Silezio a ajutat la îmbunătățirea articolului. Toate informațiile se pot vedea aici. [1]. Chiar în ultima zi am adus și ultima sursă secundară care atestă sursa primară din dicționarul general al limbii române, dar se pare că Andrei Stroe a ascuns toate informațiile și a luat o decizie după bunul său plac. --Liviumuresan1967 (discuție) 21 ianuarie 2015 16:39 (EET)[răspunde]

  • Discuție încheiată: Cererea de recuperare este respinsă rapid deoarece în loc să se prezinte argumente pentru recuperarea paginii în justificare sunt prezentate argumente invalide și atacuri la persoană. --Silenzio (discuție) 21 ianuarie 2015 21:29 (EET)[răspunde]