Wikipedia:Pagini de recuperat/Eduard Dinu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Eduard Dinu[modificare sursă]

Bună ziua, doresc să solicit recuperarea paginii Eduard Dinu care a fost ștearsă în data de 11.04.2022 pe motive de reintroducere a unui material anterior propus pentru ștergere. Din păcate, experiența mea de utilizator novice probabil că nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavoastră, însă tind să cred că am respectat într-o mare proporție, tot ceea ce se cere. Domnul Eduard Dinu este un dirijor cu renume care la o vârsta fragedă a reușit să obțină o mulțime de satisfacții profesionale. Toate scenele importante din România l-au găzduit alături de ansamblurile sale și cele mai importante posturi de televiziune l-au invitat să susțină interviuri alături de scurte recitaluri. Sunt multe, foarte multe lucruri de spus și după ce îi cream pagina domnului Dinu, urma să mai „sap" după alte talente care își merită locul pe această pagină, dar care din anumite motive nu au ajuns încă aici. Vă rog, dacă dumneavoastră propuneți către ștergere această pagină și practic o muncă pe care am depus-o în multe ore, înainte să o ștergeți, verificați toate datele introduse și căutați surse de informații despre cariera dirijorului. Sunt atâtea persoane care nu ar avea ce căuta pe pagina dumneavoastră, „artiști" care nu au realizat nici 50% din ceea ce au făcut alții care nu sunt aici și totuși paginile lor sunt intacte, fără probleme, chiar dacă au scris 2-3 fraze.

Dacă eu am greșit, chiar nu există un utilizator experimentat care să ajute puțin la editarea paginii ca să corespundă normelor impuse de dumneavoastră? Chiar trebuie să se șteargă totul în doar 2-3 minute de la postarea paginii?

Vă rog mult, ajutor! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de ‎Culturalpublicis (discuție • contribuții). --Culturalpublicis (discuție) 11 aprilie 2022 12:38 (EEST)[răspunde]

Discuție încheiată.Strainu (دسستي‎8 februarie 2023 19:36 (EET)[răspunde]