Wikipedia:Pagini de șters/Mâncăruri specifice românești de Bobotează (Botezul Domnului)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mâncăruri specifice românești de Bobotează (Botezul Domnului)[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale  • alte propuneri de ștergere

Ștergerea a fost propusă la 24 ianuarie 2023. Încheierea discuției este preconizată pentru 29 ianuarie 2023.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Mngck în septembrie 2022 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunității pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 24 ianuarie 2023 14:12 (EET)Răspunde[răspunde]

Șterge. Împreună cu Mâncăruri specifice românești de Crăciun și Mâncăruri specifice românești de Paști, nu se poate spune suficient despre subiect pentru ca acesta să constituie un articol propriu. Despre mâncărurile de sărbătoare la români se poate scrie la Mese festive. Mngck (discuție) 25 ianuarie 2023 10:09 (EET)Răspunde[răspunde]