Wikipedia:Pagini de șters/Acaju (companie)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Acaju (companie)[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale  • alte propuneri de ștergere

Ștergerea a fost propusă la 1 martie 2024. Încheierea discuției este preconizată pentru 6 martie 2024.


Justificare: Acest articol a fost marcat de Strainu în noiembrie 2023 ca nerespectând politica de notabilitate. Rolul acestei propuneri este să aducă articolul în atenția comunității pentru a permite o discuție asupra conținutului său.

  • Dacă sunteți utilizatorul care a marcat articolul, puteți oferi o descriere mai detaliată a problemelor care considerați că trebuie rezolvate.
  • Dacă sunteți autorul articolului, citiți politica și comentariile făcute de utilizatori pentru a înțelege ce probleme are articolul. Cele mai dese probleme țin de numărul sau calitatea surselor, de aceea vă punem la dispoziție anumite sfaturi pentru a găsi surse de încredere. Este important să participați la discuție, concentrându-vă pe identificarea și rezolvarea problemelor menționate de participanți. Dacă aveți nevoie de ajutor, consultați pagina cu proceduri de salvare a unui articol.
  • Ceilalți utilizatori sunt invitați să citească articolul și să ofere sugestii de îmbunătățire sau să-și exprime opinia în conformitate cu indicațiile din antetul paginii.--Mesaj livrat de un robot. 1 martie 2024 14:12 (EET)[răspunde]
Termenul "valoare enciclopedică" se referă la importanța sau relevanța pe care o informație sau un subiect o are pentru a fi inclus într-o enciclopedie. Pagina Acaju respecta toate conditiile de valoare enciclopedica, deoarece indeplineste toate criteriile pentru asta.
O informație cu valoare enciclopedică trebuie să fie:
Relevantă și semnificativă : Informația trebuie să aibă o importanță generală, să fie interesată pentru un public larg și nu doar pentru un grup mic sau pentru interese personale.
Verificabilă : Informațiile trebuie să poată fi confirmate sau verificate prin surse de încredere și credibile.
Obiectivă : Enciclopediile urmăresc să ofere o prezentare neutră și obiectivă a subiectelor, fără părtinire sau opinii personale.
Informativă : Conținutul trebuie să ofere informații utile și să fie educativ.
Bine documentată : Informațiile trebuie să fie bine cercetate și susținute de dovezi sau referințe din surse autorizate.
Valoarea enciclopedică este esențială pentru ca o enciclopedie să fie un instrument fiabil și respectat de diseminare a cunoștințelor.
Din analiza textului despre ACAJU, textul se incadreaza perfect in definitia de valoare enciclopedica.
Cum argumentez:
Relevantă și semnificativă - ACAJU este o companie cu o vechime de peste 22 de ani, care a deservit peste 200.000 de familii, adica cu valorile Acaju au intercationat peste 600.000 de clienti daca facem un calcul de 3 persoane/familie. ACAJU are in magazinul online peste 200.000 de vizitatori unici in fiecare luna, ceea ce inseamna 2.400.000 de oameni in fiecare an. Putem considera ca cei 9.800.000 de clienti potentiali ACAJU, dupa avatarul de client, sunt relevanti si semnificativi pentru Romania?
'Verificabilă - textul face trimitere la surse oficiale si publice, articole de presa si datele de la ANAF.
Obiectivă - Nu exista nicio referinta de promovare. Toate datele sunt cele oficiale, din documente.
Bine documentată- toate sursele sunt autorizate, publicatii premium quality sau platforma online care extrage datele de la ANAF si din Monitorul Oficial.
Referitor la criteriul de notabilitate, acesta il indeplineste fara doar si poate, exact cum este definit de catre wikipedia.
- a fost descris in detaliu de catre surse independente;
- numarul de surse independente care au tratat subiectul este relevant si au un mecanism editorial suficient de riguros pentru a permite evaluarea notabilității. Existența surselor secundare referitoare la subiect este o dovadă suficientă pentru notabilitate.
2A02:2F08:7510:D100:B194:554:C5D4:4D05 (discuție) 23 martie 2024 21:55 (EET)[răspunde]