Utilizator:Planck/Arhivă 2006

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Proiectul dezvoltării paginilor ţărilor[modificare | modificare sursă]

Acest mesaj doreşte să vă reamintească faptul că v-aţi înscris în lista participanţilor la proiectul dezvoltării paginilor ţărilor. Situaţia actuală a proiectului poate fi văzută mai jos. --Mihai | D 11 februarie 2006 17:50 (EET)

Sarcini în cadrul proiectului dezvoltării paginilor țărilor
Acest proiect dorește îmbunătățirea materialului despre țările lumii.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Imagine:Futhark.jpg[modificare | modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia imaginea Futhark.jpg fără a preciza provenienţa. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră aţi creat imaginea, trebuie să motivaţi drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia şi să specificaţi care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde aţi copiat-o şi termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

AdiJapan  16 iunie 2006 11:28 (EEST)

Cont colectiv[modificare | modificare sursă]

Pe pagina dumneavoastră de utilizator scrie că sînteţi un grup de persoane. Nu ştiu de ce nu v-a avertizat nimeni pînă acum, dar fapt este că folosirea în comun a unui cont la Wikipedia nu este doar lipsită de avantaje, ci chiar interzisă. Riscaţi să vi se blocheze contul pe termen nelimitat, conform regulamentului: Wikipedia:Blocare#Conturi „publice”. Ca urmare vă invit să vă hotărîţi care dintre membrii grupului este titularul contului şi îl rog pe acesta să schimbe parola. El va deveni unica persoană responsabilă legal pentru activitatea de la acest cont. Mulţumesc. — AdiJapan  6 august 2006 14:41 (EEST)

Mulţumesc pentru răspuns, acum lucrurile au intrat în normalitate. Între timp v-am trecut pe hartă la Wikipedia:Wikipedist. Toate cele bune. — AdiJapan  8 august 2006 06:42 (EEST)

Timisoara2000[modificare | modificare sursă]

Salut! Am văzut că ai uploadat la commons o fotografie IAR 99 iar la sursa ai pus sit-ul timisoara2000; poţi să-mi spui cum ai reuşit? Pentru că pe sit ei nu au declaraţie de copyright... Le-ai trimis email sau cum? Intreb pentru că nu am găsit poze GFDL pentru aparate cum ar fi MIG 21 sau IAR 330 (din dotarea Armatei Române) şi am pus la articolele respective fotografii ale unor aparate străine...--Laur2ro 11 august 2006 11:08 (EEST)