Utilizator:Cristi215/Articole de creeat

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Articole de creeat este o pagină unde se vor afla eventualele articole recente ale lui Cristi215 sau altor uitilizatorialori ai Wikipediei. Articolele aflate pe această pagină sunt încă în stadiul de dezvoltare. La final, acestea vor fi scoase din listă.

Avantajele paginii[modificare | modificare sursă]

Avantajele paginii Articole de creeat este faptul că nu se vor mai creea greşeli în articolul original.

Cum funcţionează?[modificare | modificare sursă]

Această pagină îşi propune următoarele, pentru o organizare mai bună a enciclopediei:

  • Articolul original înseamnă articolul creeat de către utilizator, acesta este fie în stadiul de ciot, fie într-un stadiu superior acestuia.
  • Articolul din pagină înseamnă articolul/articolele ce apar în pagina Articole de creeat.

Susţinere[modificare | modificare sursă]

Utilizatorii care susţin ca această pagină să fie o pagină de îndrumare pe Wikipedia sunt rugaţi să se semneze mai jos. Utilizatorii care se vor semna trebuie să aibă minim 100 de contribuţii şi cel puţin 30 de zile vechime. Semnătura se poate obţine cu ajutorul a 4 tilde (~~~~)

Pentru:

Împotrivă:

Comentarii:

  • La ce foloseşte pagina asta? Articole de creat; adică?  Daniel  Mesaj  27 septembrie 2008 14:15 (EEST)
Pagina se poate folosi, de exemplu când un articol este in dezvoltare, pentru a nu se mai incarca istoricul paginii articolului respectiv, cu greşeli, sau în traduceri, cu exprimări greşite. Să zicem că pagina se va creea pagina Articole de creeat/Phil Collins. Aceasta va conţine o pagină a articolului Phil Collins unde se va putea dezvolta acest articol, evitând astfel şi conflictele de modificări, ce erau întâlnite dacă se modifica articolul original. După terminarea articolului se va cere o părere(în special la traduceri, fenomen ce este foarte răspândit în Wikipedia în limba română) părere a celorlalţi utilizatori. Dacă pagina Articole de creeat va fi acceptată, se va creea şi un sistem de votare a noii variante a articolului. Dacă va fi bună traducerea articolului în cazul nostru Phil Collins, această variantă va putea fi pus în articolul original. Consider că astfel se vor evita în special traducerile de proastă calitate de pe Wikipedia. --Cristian 27 septembrie 2008 14:28 (EEST)
Avem cutii cu nisip. --Semafor (discuţie) 27 septembrie 2008 16:20 (EEST)

Articole de creeat[modificare | modificare sursă]

Articole de dezvoltat[modificare | modificare sursă]