Robert Cristian Trif

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

[[File:Robert Cristian Trif.jpg|Robert Cristian Trif]]

Robert Cristian Trif (n. 12 decembrie 1979, Călan), este un impresar sportiv și antreprenor român. El conduce compania Euro World Sports Agency, fondată de el în anul 2010. Trif reprezintă jucători și antrenori de fotbal exclusiv în țările din Asia și Estul Mijlociu.

Robert Cristian Trif

Cariera de jucător[modificare | modificare sursă]

Robert și-a început cariera în fotbal la Centrul de Instruire Aliman Brad, iar la 16 ani a debutat în prima echipă la Aurul Brad, pe postul de fundaș stânga. A dat probe de joc la CFR Cluj, Steaua, CFR Timișoara și Inter Sibiu, apoi a plecat în liga secundă maghiară, la Csepel Budapesta. O accidentare gravă la genunchi l-a făcut pe acesta să renunțe la cariera de jucător și să urmeze calea antreprenoriatului.

Management[modificare | modificare sursă]

Robert a decis să intre în management în fotbal în 2010, când a fondat Agenția Euro World Sports, reprezentând în principal antrenori și jucători în țările din Asia și Orientul Mijlociu. El se consideră diferit față de alți impresari având un rol mai mult de manager, fiind cunoscut pentru abilitatea sa de a motiva sportivii ajutându-i să ajungă la nivelul următor și să atingă performanțe.

În 2011, a anunțat extinderea companiei Euro World Sports în alte sporturi, reprezentând jucători în handbal, baschet, volei și cricket, ca parte a extinderii companiei pe piața asiatică. În februarie 2013 Robert a semnat un contract de exclusivitate și colaborare cu antrenorul român Ilie Balaci pentru zona Asiei.

Începând cu februarie 2014 Robert a decis să exploreze noi oportunități de afaceri în industria muzicală, promovând cântăreți și trupe internaționale.

Articole online despre Robert Cristian Trif[modificare | modificare sursă]

sport.ro: un roman face afaceri de milioane

aurulbrad.blogspot.ro: interviu

enational.ro: articol

mediafax.ro: articol

sport.ro: articol

sport.ro: articol

sport.ro: interviu

Referințe și note[modificare | modificare sursă]