RE/MAX

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
RE/MAX, România
Logo RE/MAX România
Type Public
Traded as NYSERMAX
Industry Real Estate
Founded 2006
Headquarters Cluj-Napoca, România
Key people
  • Răzvan Cuc, Președinte, Ramona Cuc, Director Regional,COO
Number of agents 120
Website www.remax.ro

RE/MAX (prescurtare de la Real Estate Maximums) este o companie de servicii imobiliare în sistem de franciză din Statele Unite. Și-a început activitatea în anul 1973 și are peste 100.000 de agenți în 6.800 de birouri din peste 100 de țări [1]. Este liderul mondial în imobiliare cu o experiență de peste 40 de ani.

Istoric[modificare | modificare sursă]

RE/MAX România a fost fondată în anul 2006, în 2013 managementul regional a fost preluat de Răzvan și Ramona Cuc. Compania are 20 de birouri în 11 orașe din România și este în continuă creștere. Pentru România obiectivul este de 110 de birouri francizate și peste 1000 de agenți afiliați până în 2023.

Scopul sistemului de francize RE/MAX este acela de a oferi un set de instrumente, standarde și servicii pentru a susține producătorii de top din industria imobiliară.

Experiența din ultimii 40 de ani a ajutat să se dezvolte o imagine clară a factorilor de succes în industria imobiliară. Putem spune că în RE/MAX lucrurile se fac diferit. Misiunea, viziunea și scopul RE/MAX România sunt toate construite pe acest principiu.

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Commons
Wikimedia Commons conține materiale multimedia legate de RE/MAX