Need for Speed: Carbon

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Need for Speed: Carbon
Nfsc-cover.jpg
Coperta europeană
Dezvoltator(i) EA Black Box, EA UK
Rovio Mobile (mobil)
Editor(i) Electronic Arts
Serie Need for Speed (serie)
Motor grafic Need for Speed: Most Wanted
Ultima versiune 1.4 (2007-06-08)[1]
Platformă Windows, Mac OS X, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PlayStation 2, Xbox, GameCube, Game Boy Advance, Nintendo DS, PlayStation Portable, telefon mobil, Zeebo[2]
Dată lansare
Genuri Curse cu mașini
Ratinguri
Media CD-ROM, DVD, Blu-ray Disc, Disc optic Wii, Disc optic GameCube
Cerințe sistem Microsoft Windows

Mac

Control PC: Tastatură, Mouse, or USB Volan/Gamepad, or Wii Remote & Nunchuck

Jocul video Need for Speed: Carbon este continuarea lui Need for Speed Most Wanted. Jucătorul pleacă din Rockport și se îndreaptă spre Palmont unde se întrece cu Kenji, Wolf și Angie. Aceștia sunt prinși de poliție și jucătorul scăpă cu o geantă plină cu bani de la prietena sa Niki.

Jocul continuă tradiția jocurilor din serie, revenind la peisajul nocturn din primele titluri.

Prin Canionul Palmont jucătorul este urmărit de Cross. Jucătorul se accidentează și este prins de echipajul „Stacked Deck” și Darius care a aflat care este recompensa pentru capturarea jucătorului. Apoi apare Nikki intr-un Ford GT și ea împreună cu Neville îl pun pe jucător să aleagă între trei mașini: Mazda RX8, Chevrolet Camaro SS și Alfa Romeo Brera. Jucătorul trebuie să-i învingă pe Kenji, Wolf și Angie. După ce i-a învins jucătorul trebuie să-l învingă pe Darius și cei trei, dar polițiștii apar mereu ca să-l prindă pe jucător. Într-un final jucătorul reușește să-l învingă pe Darius și câștigă jocul.

Orașul este împărțit în câteva sectoare mari, fiecare aflat sub controlul unui grup de șoferi.Jucătorul trebuie să-și creeze propria gașcă și apoi începe să concureze, după câștigarea unor curse, jucătorul va fii în măsură să controleze anumite porțiuni ale acestor sectoare. Dacă sunt cucerite toate porțiunile unui sector, jucătorul poate provoca la duel direct pe șeful grupului adversar, dacă acesta este învins este preluat controlul întregului sector.

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]