Lista episoadelor din Bakugan

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Aceasta este lista episoadelor pentru serialul de televiziune anime Luptătorii Bakugan. Serialul de televiziune a fost produs de TMS Entertainment și Japan Vistec sub permisiunea lui Mitsuo Hashimoto (director). A fost pentru prima dată premiat în Japonia la TV Tokyo pe 5 aprilie 2007 și apoi a fost retransmis pe BS Japan. Nelvana Limited a produs versiunea în limba engleză și a fost transmisă pe canalul Teletoon în Iulie 2007 și apoi pe Cartoon Network (Statele Unite) pe 24 februarie, 2008.


Lista episoadelor[modificare | modificare sursă]

1. Lupta începe

Într-o zi, Dan se pregătește pentru o luptă cu Akira în parc. Dar se trezește că este provocat de Shuji (fratele mai mare a lui Akira). În timpul luptei, Dan are o viziune cu un Pyrus Dragonoid confruntându-se cu un Darkus Fear Ripper. În mijlocul luptei, viziunea se împlinește, iar Dan ajunge victorius. Shuji se alege cu un Darkus Fear Ripper, iar Dan cu un Pyrus Dragonoid.

2. Bal mascat

Un jucător misterios, pe nume Masquerade, fură Bakuganii copiilor din întreaga lume. Când Dan aude despre el, se hotărăște să îl provoace la luptă. Cei doi se întâlnesc și lupta începe. Însă Masquerade are o armă secretă numită Cartea Morții, care trimite Bakuganii învinși în Dimensiunea Morții, fiind pierduți pentru totdeauna. Dan pierde lupta, dar Dragonoidul lui este cruțat.

3. O dispută între prieteni

Masquerade face echipă cu un tânăr jucător de Bakugan, numit Rikimaru, oferindu-i un Bakugan foarte special. În partea cealaltă a orașului Dan începe antrenamentul pentru remiza cu Masquerade. Drago încă nu e sigur de mișcările lui Dan, dar decide să i se alăture în speranța ca pot salva Vestroia, casa Bakugan-ilor. La limita înfrângerii cu Rikimaru, Drago decide să ignore ordinele lui Dan și folosește o tehnică foarte periculoasă pentru a se salva și câștiga lupta. Insultat și nervos, Dan blestemă ziua când l-a cunoscut pe Drago, și l-a aruncat în râu.

4. Dan și Drago

Lui Dan îi este greu fără Drago în preajmă. Îl face pe un prieten de la școală, Ryo să renunțe la calculator, și apoi îl lasă baltă fugind rușinat, lăsând-ul pe Ryo foarte dezamăgit. Mai târziu Masquerade profită de situația lui Ryo și îl convinge să lupte cu Dan. Ryo îl provoacă pe Dan și câștigă! Dan îl găsește pe Drago, se împacă, iar Dan incearcă să îmbunătățească lucrurile cu Ryo. Dar el este încă sub influența lui Masquerade.

5. Runo e cea mai tare

Dan și Runo se întâlnesc pentru prima oară în realitate și sunt foarte surprinși că locuiesc în același oraș. Înspre casă, Dan se trezește fără Bakupod, dar când se întoarce, Bakupodul său a fost găsit de Runo. Ea vede că Dan a fost provocat la luptă de Masquerade, în josul râului. Runo se decide să îl provoace ea, însă ajunge să se lupte cu un jucător pe nume Tatsuya. Dan ajunge și el la timp și o lasă pe Runo să se lupte cu Tatsuya. Runo îi învinge toți cei trei Bakugani a lui Tatsuya, ea rămânând cu Saurus și cu Tigrerra.

6. O luptă la dublu

Într-un parc de distracții, Runo și Dan se dau cu caruselele. Însă cei doi sunt chemați pe o scenă, unde doi frați, Kenta și Kenji îi pun pe cei doi să tragă o carte. Dan se miră când trage Cartea Morții. Kenta și Kenji îi provoacă pe Dan și Runo la o luptă dublă, dar Dan și Runo nu știu lucra în echipă. Cei doi își pun în minte un plan și câștigă lupta.

7. Idolul Bakugan

8. Fetele știu să se distreze

9. Luptǎ sau zbori!

10. Un meci perfect

11. Bunicii îmi dau un nou Bakugan

12. Oprirea Bakuganului

13. Doar Shun știe asta

14. Povestea Vestroiei

15. Duel în deșert

16. Fǎrǎ curaj, nu existǎ glorie

17. Cei mai buni prieteni

18. Evoluție, revoluție

19. Julie joacă greu

20. Un mic ajutor pentru prietenul meu

21. Cel mai bun prieten

22. Drago în flăcări

23. Spune-o odată, Joe

24. Secretul succesului!

25. Distruge-mă

26. Dimensiunea Morții sau pieri

27. Stingerea

28. Ultima șansă a luptătorilor

29. Noaptea în Orașul Morții

30. Sunt Marucho, ce mai faceți

31. Un loc departe de casă

32. Joacă bine, Runo

33. Te duci în jos clovnule

34. Casǎ, dulce casǎ

35. Ultima șansă a lui Dan

36. Spune-mi ce ai

37. Ai spus cǎ a-i nevoie de o evoluție

38. În spatele mǎștii lui Masquerade

39. Masquerade demascat

40. Alice învață

41. Un pește pe nume Tayghen

42. Cursa vestroiei

43. Următoarea oprire: Orașul lui Naga

44. Este o aruncare lungă

45. Controlează-te, Dan

46. Un indiciu în lume

47. Ai ceva în ochi

48. R este de la răzbunare

49. Stingerea în Wardington

50. Cel bun, cel rău și Bakuganul

51. Ultimul joc

52. Joc Terminat

Legături externe[modificare | modificare sursă]