Lista episoadelor din Bakugan

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Lista episoadelor Bakugan)

Aceasta este lista episoadelor pentru serialul de televiziune anime Luptătorii Bakugan. Serialul de televiziune a fost produs de TMS Entertainment și Japan Vistec sub permisiunea lui Mitsuo Hashimoto (director). A fost pentru prima dată premiat în Japonia la TV Tokyo în 5 aprilie 2007 și apoi a fost retransmis pe BS Japan. Nelvana Limited a produs versiunea în limba engleză și a fost transmisă pe canalul Teletoon în iulie 2007 și apoi pe Cartoon Network (Statele Unite) în 24 februarie 2008.

Lista episoadelor[modificare | modificare sursă]

1. Bakugan: Începe lupta

Într-o zi, Dan se pregătește pentru o luptă cu Akira în parc. Dar se trezește că este provocat de Shuji (fratele mai mare al lui Akira). În timpul luptei, Dan are o viziune cu un Pyrus Dragonoid confruntându-se cu un Darkus Fear Ripper. În mijlocul luptei, viziunea se împlinește, iar Dan ajunge victorios. Shuji se alege cu un Darkus Fear Ripper, iar Dan cu un Pyrus Dragonoid.

2. Bal mascat

Un jucător misterios, pe nume Masquerade, fură Bakuganii copiilor din întreaga lume. Când Dan aude despre el, se hotărăște să-l provoace la luptă. Cei doi se întâlnesc și lupta începe. Însă Masquerade are o armă secretă numită Cartea Morții, care trimite Bakuganii învinși în Dimensiunea Morții, fiind pierduți pentru totdeauna. Dan pierde lupta, dar Dragonoidul lui este cruțat.

3. O dispută între prieteni

Masquerade face echipă cu un tânăr jucător de Bakugan, numit Rikimaru, oferindu-i un Bakugan foarte special. În partea cealaltă a orașului Dan începe antrenamentul pentru remiza cu Masquerade. Drago încă nu e sigur de mișcările lui Dan, dar decide să i se alăture în speranța ca pot salva Vestroia, casa Bakuganilor. La limita înfrângerii cu Rikimaru, Drago decide să ignore ordinele lui Dan și folosește o tehnică foarte periculoasă pentru a se salva și câștiga lupta. Insultat și nervos, Dan blestemă ziua când l-a cunoscut pe Drago, și l-a aruncat în râu.

4. Dan și Drago

Lui Dan îi este greu fără Drago în preajmă. Îl face pe un prieten de la școală, Ryo să renunțe la calculator, și apoi îl lasă baltă fugind rușinat, lăsându-l pe Ryo foarte dezamăgit. Mai târziu Masquerade profită de situația lui Ryo și îl convinge să lupte cu Dan. Ryo îl provoacă pe Dan și câștigă! Dan îl găsește pe Drago, se împacă, iar Dan incearcă să îmbunătățească lucrurile cu Ryo. Dar el este încă sub influența lui Masquerade.

5. Runo e cea mai tare

Dan și Runo se întâlnesc pentru prima oară în realitate și sunt foarte surprinși că locuiesc în același oraș. Înspre casă, Dan se trezește fără Bakupod, dar când se întoarce, Bakupodul său a fost găsit de Runo. Ea vede că Dan a fost provocat la luptă de Masquerade, în josul râului. Runo decide să-l provoace ea, însă ajunge să se lupte cu un jucător pe nume Tatsuya. Dan ajunge și el la timp și o lasă pe Runo să se lupte cu Tatsuya. Runo îi învinge toți cei trei Bakugani ai lui Tatsuya, ea rămânând cu Saurus și cu Tigrerra.

6. O luptă la dublu

Într-un parc de distracții, Runo și Dan se dau cu caruselele. Însă cei doi sunt chemați pe o scenă, unde doi frați, Kenta și Kenji îi pun pe cei doi să tragă o carte. Dan se miră când trage Cartea Morții. Kenta și Kenji îi provoacă pe Dan și Runo la o luptă dublă, dar Dan și Runo nu știu să lucreze în echipă. Cei doi își pun în minte un plan și câștigă lupta.

7. Idolul Bakugan

8. Fetele vor doar să se distreze

9. Luptǎ sau fugi!

10. Partenerul perfect

11. Bakuganul nou nouț al bunicului

12. Depozit de Bakugani

13. Lupta pentru Shun

14. Povestea Vestroiei

15. Duel în deșert

16. Unde nu e curaj, nu e nici glorie

17. Cei mai buni prieteni pentru totdeauna

18. Revoluția evoluției

19. Julie joacă dur

20. Puțin ajutor din partea prietenilor

21. Bunul meu prieten

22. Drago e în flăcări

23. Spune că nu e așa Joe

24. Secretul succesului!

25. Ai încredere în mine

26. Dimensiunea Morții sau nimicirea

27. Căderea

28. Ultima baricadă

29. Coșmarul din orașul blestemat

30. Eu sunt Marucho, ascultați-mi țipătul

31. Un loc departe de casă

32. Joacă-te frumos, Runo

33. S-a zis cu tine, claunule!

34. Casǎ, dulce casǎ

35. Ultima aventură a lui Dan

36. Arată-mi ce poți!

37. Spui că vrei o evoluție!

38. Dincolo de masca lui Masquerade

39. Masquerade demascat

40. Alice primește o lecție

41. Un pește numit Tayghen

42. Cursa spre Vestroia

43. Următoarea stație: Orașul lui Naga

44. Slabe șanse!

45. Pământul către căpitanul Dan

46. Un indiciu în lume

47. Noroc

48. R de la răzbunare

49. Bătălia finală la Wardington

50. Cei buni, cei răi și Bakuganii

51. Bătălia finală

52. Jocul se termină

Legături externe[modificare | modificare sursă]