Lacrimi de iubire (serial)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Lacrimi de iubire
Informații generale
ActoriAdela Popescu, Dan Bordeianu, Lucian Viziru, Nicole Gheorghiu, Constantin Cotimanis, Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Mihaela Barlutiu
Temă muzicală de începutLacrimi de iubire
Temă muzicală de sfârșitDoar tu
Țară de origine România
Limbă(i)română
Nr. de sezoane2
Nr. de episoade200
Producție
Producător(i)Ruxandra Ion
Perioadă de difuzare60 min.
Difuzare
Canal originarAcasă TV
Difuzare originară19 septembrie 2005
Legături externe
Website oficial

Lacrimi de iubire este un serial TV din România, ce a debutat pe 19 septembrie 2005 pe postul Acasă TV. Filmările au fost făcute la studiourile MediaPro Pictures Buftea. A fost difuzat timp de 8 luni, având 200 de episoade.

Povestea[modificare | modificare sursă]

Familia Varlam se numără printre cele mai bogate familii din România, mai ales că Grigore Varlam (Constantin Cotimanis), capul familiei, este un om de afaceri care a creat un adevărat imperiu. El este recăsătorit cu Simona (Carmen Tănase), care și-a împlinit astfel visul de a trăi în confort, într-o vilă luxoasă. Mihai (Lucian Viziru), fiul Simonei din prima căsătorie este un băiat timid, cu principii solide, care tocmai se întoarce de la o specializare din străinătate. Caracterul lui liniștit nu-l ajută să-și înfrunte părinții în probleme sentimentale, mai ales că aceștia doresc foarte mult să-l însoare cu Sonia (Nicoleta Luciu) care provine dintr-o familie cu multe relații și putere.

Problemele familiei Varlam abia încep, pentru că mai este și Nicole (Mihaela Bărluțiu), fiica lui Grigore și sora vitregă a lui Mihai, o fată foarte frumoasă, dar răsfățată, crescută în lux și obișnuită să obțină tot ceea ce își propune.

Într-o zi, Varlam cumpără un imobil și, pentru a evacua și singura familie rămasă, îi oferă Elenei Savu (Rodica Negrea) o slujbă de bucătăreasă la el în casă. Femeia se mută aici împreună cu copiii ei, Maia (Nicole Gheorghiu), elevă în clasa a 12-a, și Ionuț (Alexandru Barba), elev în clasa a doua.

Un alt personaj principal este Andrei Popa (Dan Bordeianu), student la Teatru, un tânăr talentat, cu personalitate puternică, ce își adoră mama, pe Angela (Cezara Dafinescu) cu care locuiește. Ei se descurcă destul de bine, chiar dacă Anghel (Gheorghe Visu), tatăl lui Andrei, și-a părăsit familia.

Andrei o curtează pe Nicole, însă Grigore nu-l consideră un candidat potrivit la mâna fiicei lui. Alexandra (Adela Popescu) este și ea studentă, locuiește la Cluj, mai ales din cauza Amaliei (Elvira Deatcu), noua soție a tatălui ei, care a reușit să pună mâna pe afacerile familiei. Acesta reprezintă doar începutul unei povești complexe, în care pasiunile și interesele se înfruntă puternic.

Va învinge iubirea, îi va ajuta ea pe eroi să biruie, având de partea lor dreptatea, adevărul, onoarea? Fiecare din ei va afla răspunsul după ce vor trece prin experiențe de viață care lasă urme. Doar cei puternici rezistă și, de multe ori, iubirea te face puternic. Nu însă întotdeauna.

Este revelat că Anghel și Simona sunt frați; ei se luptă pentru pământul lui Anghel care a fost luat de Varlam. Max (Augustin Viziru) o violează pe Nicole, după aceea ajunge la închisoare. Mihai se căsătorește cu Alexandra. Angela moare. Niște hoți intră în casă peste Tatiana, o bat iar ea suferă un șoc și este dusă la spital în stare gravă.

Distribuția[modificare | modificare sursă]

Cu participarea:

Si:

Film[modificare | modificare sursă]

În vara lui 2006 a fost produs și un film cu același nume.

Difuzare[modificare | modificare sursă]

Telenovela a avut succes si in alte state atat europene printre care se pot aminti Bosnia și Muntenegru dar și în țări din Comunitatea Statelor Independente, cum ar fi Republica Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Kazahstan, Kargazstan și/sau Azerbaidjan.[necesită citare]

Tema muzicală[modificare | modificare sursă]

Tema muzicală se numește "Lacrimi de Iubire" ,iar la final se cântă "Doar Tu" ,ambele piese sunt cântate de Adela Popescu,de pe albumul LDI.

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Surse[modificare | modificare sursă]