Fișier:Liga-Nacional-de-Futbol-de-Honduras.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Liga-Nacional-de-Futbol-de-Honduras.png(150 × 95 pixeli, mărime fișier: 15 KB, tip MIME: image/png)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Liga Nacional de Fútbol de Honduras
Descriere

Acesta este un logo utilizat pentru Liga Nacional de Fútbol de Honduras.

Sursa

www.lina.hn

Articol

Liga Nacional de Fútbol de Honduras

Secțiune folosită

Se utilizează întregul logo pentru a transmite mesajul dorit de proprietar și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de acesta.

Rezoluție joasă?

Logoul are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de companie sau organizație, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Imaginea este pusă în infocaseta din partea de sus a articolului despre Liga Nacional de Fútbol de Honduras, subiect de interes public. Semnificația logoului este aceea de a ajuta cititorul să identifice organizația și să-l asigure că a ajuns la articolul potrivit care conține comentarii critice despre organizație și ilustrează mesajul de branding al organizației într-o manieră în care doar cuvintele nu o pot face.

Înlocuibil?

Deoarece este un logo, aproape sigur că nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Alte informații Utilizarea logoului în articol respectă politica Wikipedia privind utilizarea cinstită, îndrumările privind logourile și utilizarea cinstită din punctul de vedere al legislației Statelor Unite ale Americii.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Liga-Nacional-de-Futbol-de-Honduras.pngyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Cu drepturi de autor Această imagine este un logo al unei corporații, echipe sau alt fel de organizație în legătură cu sportul, și este protejat prin drepturi de autor și/sau marcă comercială. Folosirea imaginilor cu rezoluție joasă reprezentând logo-uri

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Anumite aplicări comerciale ale acestei imagini pot fi încălcări ale mărcii comerciale.

Apariția imaginii aici nu implică susținerea organizației de către Wikipedia sau Fundației Wikimedia, și nici susținerea Wikipedia sau Fundației Wikimedia de către organizație.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală26 ianuarie 2015 00:23Miniatură pentru versiunea din 26 ianuarie 2015 00:23150x95 (15 KB)Gikü (discuție | contribuții)redim UC
2 septembrie 2010 22:42Nicio miniatură600x381 (82 KB)Ionutzmovie (discuție | contribuții)==Descriere fișier== {{Justificare UC logo |Sursa=www.lina.hn |Articol=Liga Nacional de Fútbol de Honduras |Utilizare=Infocasetă }} ==Licențiere== {{logo-sport}}
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații