Discuție Wikipedia:Învățături ale wikipedistului Neagoe către urmașul său editor Teodosie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Peer rewiew[modificare sursă]

Orice Wikipedist care încă se mai simte cât de cât apropiat, de vârsta WikiMaturității editoriale, simte impulsul unor nevoi sfioase și greu de mărturisit, ca efect al atitudinii uneori vesele și uneori optimiste pe care o respiră prin toți WikiPorii - găsită nu neapărat în mod permanent la cei din jur în aceste WikiVremuri. De aceea și eu fiind, de această WikiVârstă, am simțit WikiImpulsul scrierii unor mici WikiTexte precum acesta, în care, mi-am folosit mult prea modesta mea WikiExperiență editorială spre a consemna gânduri legate în mod absolut deplin și indubitabil, de WikiManiera de lucru actual promovată aici pe Ro.Wikipedia.

Din furtuna gândurilor, am selectat aici unele născute atât în timpul întâlnirilor online cât și în timpul celor fizice, cu WikiTinere mlădițe, aspirante la mult prea celestul (după opinia mea) de astăzi, statut de editor, al Wikipediei în limba națională.

Orice astfel de încercare necesită însă un proces de Peer review din partea unor colegi, drept care umil depun atenției de la nivelul vârfului tastelor lor, intențiile mele.

În ultimă instanță aceste texte nu sunt decât pioase producțiuni spirituale dacă nu neapărat tinere, cu siguranță însă destul de neliniștite... E de-ajuns un semn a face și ante-rugăciunile mele își vor face poate efectul de a coborî harul înțelegerii peste umerii păcătoșilor. Cu multă stimă. --Accipiter Gentilis Q.(D) 14 mai 2023 11:41 (EEST)[răspunde]