Discuție Utilizator:Zippo~rowiki

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de Andrei Stroe în subiectul Blocat

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Zippo~rowiki) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 23 martie 2008 00:20 (EET)

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că obişnuiţi să salvaţi articolul la care lucraţi în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările nu este nevoie să salvaţi pagina, puteţi folosi butonul de "previzualizare" şi nu aşa cum aţi omis la pagina Zippo. În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările la articol. Mulţumesc! --Turbojet 23 martie 2008 02:10 (EET)Răspunde

Stil[modificare sursă]

Bună ziua. Modificările pe care le-am făcut sunt absolut necesare, conforme cu manualul de stil ale căror îndrumări trebuie respectate:

  1. imaginaţi-vă cum se citeşte articolul la o rezoluţie mai mare: groaznic;
  2. partea de cum să identifici un fals nu îşi are loc la Wikipedia, deoarece Wikipedia nu este un ghid, îndrumar şi nici nu dă sfaturi.

Vă rog să nu mai reveniţi asupra modificărilor mele, întrucât puteţi încălca regula celor trei reveniri. MulţumescSebimesaj 1 septembrie 2009 17:22 (EEST)Răspunde

Prietene, dumneata ai intr-adevar o problema, nu e asa? Timp de un an si jumatate articolul a fost ASA CUM ESTE si nu a avut nimeni nicio problema cu el. Brusc subit si dintr-o data apari dumneata, liceean de Targoviste, cu impresia ca stii cum TREBUIE si cum SUNT NECESAR sa fie facute toate si iti bagi nasul efectiv unde NU AI CE CAUTA.

Despre regula celor 3 modificari - deja ai incalcat-o, asa ca o sa imi permit sa fac si eu astfel.

Iar despre cat de "groaznic" este sa citesti articolul la rezolutie mare - chiar nu inteleg unde apare groaznicul in discutie, in afara de comportamentul dumitale (asta pe langa insistenta si fixism).

O ultima precizare (pentru ca deja ma plictiseste amestecul tau in treburile altora) - INCA UN SINGUR AMESTEC IN ARTICOL si promit ca voi avea grija de pagina / paginile editate / create de dumneata. Sub atat de multi useri incat n-ai sa poti sa faci nimic decat sa urmaresti cat e ziua de lunga pe unde si in ce fel mi-am mai bagat nasul. Asta ca sa vezi cum e.

Fii bun si intelege, la varsta dumitale sunt lucruri mult mai vaste decat poti pricepe momentan. Iar daca "trebuie" si "strict necesar" sunt atat de fixate in mentalitatea dumitale inca de pe acum, sper ca pe viitor sa intelegi ce inseamna "indrumar" si posibilitatea exprimarii LIBERE, in variate moduri, intr-un cadru larg permisibil (asta daca nu esti dumneata prin preajma). STIMA! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.125.163.212 (discuţie • contribuţii).

Blocat[modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât ați încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 de ore.
Dacă considerați că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Sebimesaj 18 iunie 2010 23:29 (EEST)Răspunde

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Pentru ce anume am fost blocat?!?!? Pentru ca cineva tot insista sa imi modifice pagina dupa bunul sau plac?!?!? Si deoarece acea persoana are atributii de admin, poate sa modifice pagina PE CARE EU AM CREAT-O oricand si oricat doreste, iar eu sunt blocat?!?!? Va rog sa deblocati contul, am sa sterg pagina Zippo pentru ca NU doresc sa fiu membru al unei comunitati cu o viziune atat de ingusta asupra termenului "liber". De abia am iesit din comunism, sunt plictisit si obosit ca un pusti sa creada ca el stie cum trebuie facute lucrurile si sa aiba impresia ca doar parerea lui este cea corecta. Va rog sa reveniti URGENT asupra blocarii, nu vreau sa mai pastrez nici userul nici pagina pe care am creat-o (traduceri, compilatii) pe Wikipedia nici macar o secunda in plus. Din cate stiu, dreptul de proprietate intelectuala nu poate fi abolit nici macar de catre un admin cu o vedere periferica slaba. Multumesc!”


Motivul refuzului: „Vi s-a explicat de atâtea ori de ce pagina trebuia curățată. Wikipedia este o enciclopedie, nu este un forum al pasionaților, nu este un site cum-se-face, nu este nimic din ceea ce pretindeți dv. a fi. Pe deasupra, dv., odată apăsat butonul „Salvează pagina”, eliberați conținutul sub licența Creative Commons Atribuire-Distribuire în condiții identice 3.0, a cărei termeni permite oricui să modifice și să folosească în absolut orice scop materialul prezent pe acest site. Practic, nu aveți niciun drept asupra contribuțiilor și nici nu vă puteți însuși în vreun fel articolele. În concluzie, cererea este respinsă.Sebimesaj 18 iunie 2010 23:50 (EEST)Răspunde

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Nu credeti ca va depasiti atributiile? As vrea sa stiu ce anume ati considerat a fi "Vandalism" in momentul in care ati decis blocarea contului meu. Ati citit cu atentie definitia Wikipedia pentru vandalism? Daca nu, o aveti mai jos: Vandalismul pe paginile Wikipedia se manifestă prin modificări rău-voitoare ale articolelor, formatelor, paginilor de serviciu, etc, prin ștergerea unor paragrafe sau pagini întregi, prin introducerea de obscenități ori prin modificări subtile (numere, date, nume) care afectează negativ calitatea informației pe care Wikipedia o pune la dispoziția cititorilor. Cred ca Dvs. sunteti cel care face modificari rau-voitoare, si totusi eu nu va pot bloca contul. Cu toate acestea, am sa depun o plangere impotriva Dvs., prin orice mijloace posibile. Sper ca ceilalti admini sa fie putin mai deschisi la minte.”


Motivul refuzului: „Motivele blocării au fost justificate: atitudine posesivă față de articole și agresivă față de alți utilizatori, adăugare permanentă de conținut neenciclopedic. —  —Andreidiscuţie 4 noiembrie 2010 16:40 (EET)Răspunde

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Your account will be renamed[modificare sursă]

20 martie 2015 11:36 (EET)

22 aprilie 2015 04:24 (EEST)