Discuție Utilizator:XXL Company

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Gutza în subiectul Blocat

V-am şters articolul, era de neimaginat să rămână aici în forma în care l-aţi scris. Vă rog consultaţi cel puţin WP:PDVN, Wikipedia:Ce nu este Wikipedia şi Wikipedia:Surse înainte de a încerca să scrieţi un astfel de articol. Dacă nu mai aveţi textul pe care l-am şters contactaţi-mă via e-mail şi vi-l pun la dispoziţie. --Gutza DD+ 12 aprilie 2008 00:22 (EEST)Răspunde

Vă rugăm să nu adăugaţi în articolele Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, aşa cum aţi făcut la pagina Penny Market XXL. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecţie de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conţinut, nu mai multe legături de internet. Dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră, aruncaţi o privire la pagina de bun venit. Vă mulţumim! --Urzică 8 iulie 2008 23:23 (EEST)Răspunde

Blocat[modificare sursă]

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât aţi încălcat regulamentele. Termen de blocare: 24 de ore. V-am blocat pentru ameninţările cu acţionarea în justiţie pe care mi le-aţi trimis via e-mail. Copiez aici mesajul:

„Va multumesc pentru promtitudinea raspunsului dumneavoastra.

Ne gasim in situatia de a va cere despagubiri pentru incalcarea drepturilor noastre civile.

Va rugam sa ne contactati in cel mult 15 zile calendaristice, incepand de astazi 09.07.2008, in caz contrar ne vedem nevoiti sa demaram procedurile legale pentru a riposta fata de abuzul site-ului dumneavoastra fata de marca noastra inregistrata XXL.

O data ne spuneti: "nu adăugaţi în articolele Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, aşa cum aţi făcut la pagina Penny Market XXL. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate" si in acelasi timp promovati marca noastra inregistrata fata de un alt comerciant, respectiv REWE Romania SRL.

Legatura pusa de noi in pagina cu pricina este doar un mod de a protesta fata de abuzul dumneavoastra, iar legatura despre care faceti referire, nu deschide un site personal ci dovada afirmatiilor noastre, respectiv ca XXL, este marca noastra inregistrata. Avand in vedere faptul ca ati fost deja somati in acest sens, putem considera ca nu faceti altceva decat o asociere la comiterea unor infractiuni in sensul art.323 cod penal.

Prezenta reprezintă convocarea prevăzută de art.720 indice 1 c. pr. civ. - procedura prealabilă introducerii cererii de chemare în judecată, în vederea stingerii litigiului printr-o conciliere directă. Sperăm în mod sincer într-o rezolvare amiabilă a litigiului ivit, ceea ce ar conduce la eliminarea declanşării unui proces.”

--Gutza DD+ 9 iulie 2008 13:26 (EEST)Răspunde