Discuție Utilizator:Wars/Arhivă 2016 Ianuarie-Decembrie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Anul 2016[modificare sursă]

Gerar / Ghenar / Genarie / Calindariu / Ianuarie 2016[modificare sursă]

Făurar / Luna lupilor / Februarie 2016[modificare sursă]

Mărțișor / Germănar / Mart / Martie 2016[modificare sursă]

Request[modificare sursă]

Greetings.

Could you create the articles en:Visa policy of Azerbaijan and en:Visa requirements for Azerbaijani citizens in Romanian?

Thank you.

(Această intervenție a fost "semnată" ... 4 martie 2016 15:24‎ 31.200.21.43 (discuție)‎ . . (8.639 de octeți) (+172)‎ . . (Secțiune nouă: → ‎Request) (anulare) de către utilizatorul 31.200.21.43)

Answer to the previous request (Răspuns dat intervenției precedente)[modificare sursă]

In the (my) real life, Wars is (I am) extremely busy, having,

  • 1/n a career I have to take care of,
  • 2/n a family that I love,
  • 3/n a lot of preoccupations (called "hobbies") for which I need free time ... and so on.

There is a very slight probability that I would be able to have the time to take a look at your request. All the best, Wars (discuție) 5 martie 2016 15:14 (EET)[răspunde]

Prier / April / Aprilie 2016[modificare sursă]

Florar / Frunzar / Mai 2016[modificare sursă]

Cireș / Cireșel / Iunie 2016[modificare sursă]

Cuptor / Cuptior / Iulie 2016[modificare sursă]

Gustar / Secelar / August 2016[modificare sursă]

Propunere pentru ștergere a paginii Consiliul german pentru sustenabilitatea clădirilor[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Consiliul german pentru sustenabilitatea clădirilor creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Consiliul german pentru sustenabilitatea clădirilor până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. Strainu (دسستي‎8 august 2016 09:53 (EEST)[răspunde]

Răpciune / Vinițel / Septembrie 2016[modificare sursă]

Brumărel / Octombrie 2016[modificare sursă]

Brumar / Noiembrie 2016[modificare sursă]

Udrea / Andrea / Ningău / Decembrie 2016[modificare sursă]

Propunere pentru ștergere a paginii Listă de comunități neîncorporate din statul Arizona[modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Listă de comunități neîncorporate din statul Arizona creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Listă de comunități neîncorporate din statul Arizona până se va ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului și să nu-l redenumiți înainte de finalizarea discuției și ajungerea la un consens pe tema titlului. — Ionutzmovie discută 17 decembrie 2016 01:41 (EET)[răspunde]