Discuție Utilizator:Sebastianpin/Arhiva2014/dec

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Aceasta este o arhivă. Dacă scrieți aici mesaje, nu ajută cu nimic. Nu le va citi nimeni, ba chiar vor fi șterse. Vreți să îmi comunicați ceva? Simțiți-vă liberi.


Koala[modificare sursă]

Da, sigur! Îl încep chiar acum. --Biolongvistul () 10 noiembrie 2014 13:39 (EET)[răspunde]

Aaa, scuze! Am scris o bună parte din început înainte să citesc mesajul pe care mi l-ai trimis. Îmi pare rău. Lasă că o să fiu mai atent. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Biolongvistul (discuție • contribuții).


Fișier neliber orfan Fișier:Id4whitehouse.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Id4whitehouse.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 26 decembrie 2014 02:35 (EET)[răspunde]

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Senna accident.jpg[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Senna accident.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 26 decembrie 2014 03:19 (EET)[răspunde]

Format:Eukaryota[modificare sursă]

Ai zis că acum ai timp. Nu faci nimic? Eu am făcut deja 8. --Biolongvistul () 28 decembrie 2014 22:40 (EET)[răspunde]

Sebastian, mai trăiești? --Biolongvistul () 9 ianuarie 2015 18:17 (EET)[răspunde]