Discuție Utilizator:Mihaiserban

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 4 ani de Victor Blacus în subiectul ■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Mihaiserban) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! --Rebel 22 octombrie 2006 11:23 (EEST)Răspunde

Aviatori Români[modificare sursă]

Salut,

Am remarcat faptul că ai creat articolul Aviatori Români. Este un articol care mi-a stârnit interesul și am dat o mână de ajutor la corectarea textului cu diacritice, însă nu am intervenit prea mult la numele proprii decât acolo unde nu aveam dubiu că ar putea fi și altfel. Te rog frumos dacă se poate să corectezi numele proprii scriindu-le cu diacritice.

Încă o întrebare, dat fiind că subiectul articolului și titlul său nu par a fi aceleași, pentru claritate ar fi bine ca articolul să fie redenumit Listă a personalului navigant din industria aeronautică românească? Fiindcă eu cred că despre asta ar fi vorba. Eventual specificat și până în 1989?

Numai bine,  Cornel Ilie – discuții 3 mai 2008 21:04 (EEST)Răspunde

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Scoala Militara de Ofiteri Activi de Aviatie, "Aurel Vlaicu", creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și va fi ștearsă în curând (dacă nu a fost ștearsă deja).

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți groapa cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Mulțumim. -- Compactforever Discuție 27 noiembrie 2010 21:36 (EET)Răspunde

Re: pagina Scoala miltara de ofiteri activi de aviatie "Aurel Vlaicu"[modificare sursă]

Informatia pe care dvs incercati sa o introduceti in enciclopedia noastra pur si simplu nu are caracter enciclopedic. A include o lista cu absolventii scolii de aviatie nu este un lucru notabil. Daca intr-adevar acea promotie era intr-adevar notabila, pentru a putea crea un articol pe wikipedia, trebuie sa o demonstrati prin surse.-- Compactforever Discuție 28 noiembrie 2010 15:16 (EET)Răspunde

Re:promotia de piloti a scolii militare de ofiteri de aviatie.[modificare sursă]

Buna ziua!

In primul rand as dori sa discutam pe un ton calm si rezonabil. Enciclopedia noastra (entitate independenta de orice institutie politica: guvern, parlament, samd), ca si in aviatie, are un set de reguli, pe care v-am invitat sa le cititi. Eu nu fac decat sa aplic respectivele reguli. Daca nu sunt conforme cu proiectul asta nu inseamna ca nu puteti crea un website/blog care sa cuprinda respectivele informatii. Nu avem de impartit nimic cu nimani, nu discriminam, nu facem jocurile nimanui. Daca nu sunteti multumit de raspunsul meu am sa va rog sa contactati administratorul care a sters pagina. Va salut cu respect Compactforever Discuție 28 noiembrie 2010 22:31 (EET)Răspunde

■■ Notificare[modificare sursă]

Cred ca va grabiti cu calificative de "vandalism", chiar ma supara, daca vreti spunetii nestiinta sau neindemanare ori altfel, dar raspundeti civilizat.

multumesc. Mihai Serban / Busteni 2010 (discuție) 2 decembrie 2010 20:20 (EET) Vă rugăm să nu mai faceți experimente la Wikipedia, cum ați făcut la pagina Categorie:Pagini semiprotejate. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreți să faceți alte încercări, folosiți groapa cu nisip. Vă mulțumim. -- Victor Blacus (discuție) 2 decembrie 2010 19:58 (EET)Răspunde

Propunerea de ștergere rapidă pentru Costache Florian Comandor Aviator[modificare sursă]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

La pagina Costache Florian Comandor Aviator a fost plasată o etichetă prin care se cere ștergerea sa rapidă. Aceasta s-a făcut conform criteriului G12 de ştergere rapidă, deoarece materialul adăugat de dumneavoastră pare să constituie o violare a drepturilor de autor.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. --NGC 54 (discuție | contribuții) 28 martie 2020 12:53 (EET)Răspunde

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia! Am văzut că ați reușit să creați pagina Costache Florian Comandor Aviator, felicitări! Din păcate, ea trebuie însă să fie ștearsă, deoarece nu este în conformitate cu politicile Wikipediei.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 28 martie 2020 13:00 (EET)Răspunde