Sari la conținut

Discuție Utilizator:Mertozus

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de Mycomp în subiectul Case modulare

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Mertozus) în care să vă prezentaţi pe scurt, dacă doriţi, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator şi aveţi grijă să nu scrieţi CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Puteţi contribui şi la alte proiecte ale Wikimediei: Wikţionar, Wikimanuale, Wikiştiri, Wikicitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 28 iulie 2010 11:41 (EEST)

Case din lemn modulare[modificare sursă]

Bună ziua. În legătură cu articolul Case din lemn modulare, trebuie să subliniez că Wikipedia nu este un mijloc de publicitate. Scopul unei pagini Wikipedia despre un produs nu este să îl prezinte într-o lumină atractivă pentru eventualii cumpărători, ci să facă o prezentare enciclopedică a subiectului (istoric, importanță etc). Articolul trebuie rescris dintr-un punct de vedere neutru iar toate informațiile trebuie susținute de surse de încredere. Dacă aveți nevoie de ajutor vă stau la dispoziție. --Urzică (discuție) 28 iulie 2010 16:54 (EEST)Răspunde

Înțeleg că intențiile dvs sunt bune. Problema este că totuși, prin tonul articolului dvs și anumite figuri de stil ("casă prietenă cu mediul", "un ascunziș în inima muntelui") tot pare că încercați să "vindeți produsul". Remarci de tipul "celelate tipuri de case sunt plictisitoare" nu-și au locul într-o enciclopedie. Poate părea ciudat, dar Wikipedia nu este interesată de ce este util sau ce "se caută", ci strict de ceea ce este enciclopedic. Asta ne face să eliminăm anumite categorii de informații care sunt foarte utile, dar nu sunt enciclopedice (să zicem, numere de telefon ale instituțiilor). Articolul va fi mai devreme sau mai târziu curățat, dar ar fi bine să o faceți dvs care cunoașteți subiectul. Mulțumesc pentru înțelegere, --Urzică (discuție) 3 august 2010 23:30 (EEST)Răspunde

Din nou multumiri pentru sfaturi. La ideea de "environmental friendly" - prietena cu mediul nu am nici un motiv sa renunt, este o realitate obiectiva, iar un considerent de ordinul acesta mi se pare foarte important de subliniat. Insa mai ales la afirmatia cu "celelalte case sunt anoste" - aici aveti perfecta dreptate, si voi face imediat modificarile. O sa incerc sa indrept tot tonul articolului, exemplul pe care mi l-ati dat este edificator. Rugamintea mea este sa imi mai lasati un pic de timp pentru a face modificarile - cu toata disponibilitatea mea, nu aceasta este activitatea mea principala :) si apoi sa mai aruncati o privire poate mai e ceva de indreptat. Mii de multumiri.

Semnătură[modificare sursă]

Am observat că v-ați semnat în articolul Case din lemn modulare. Acest lucru nu se face. Articolele sunt rezultatul muncii în comun a multor utilizatori. Unii adaugă numai o frază sau chiar un cuvânt, o dată de naștere. Alții, dimpotrivă, șterg ceva incorect. Cum ar arăta un articol cu semnături tot la două cuvinte? Semnăturile se pun numai (și acolo obligatoriu, ca o formă de respect față de ceilalți) în paginile de discuții. Cei care au contribuit la articol pot fi urmăriți la "istoric" (Istoricul modificărilor pentru „Case din lemn modulare”).

Vă sfătuiesc să citiți și recomandările următoare: Ajutor:Cum creez o pagină, Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil și Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

P. S. În articolul ISO 14001 - SISTEMUL DE MANAGEMENT AL MEDIULUI (și în multe altele) pentru produse "environmental friendly" se folosește expresia "prietenoase mediului".

Toate cele bune, --Miehs (discuție) 4 august 2010 10:06 (EEST)Răspunde

Case modulare[modificare sursă]

Dacă doriți puteți să vă uitați la articolele corespondente în alte limbi (legăturile spre articole le găsiți în partea stângă a ecranului) dacă doriți să mai adăugați unele informații la articolul despre casele modulare (probabil că ar fi bine ca articolul să fie redenumit în „Construcții modulare”).--Mycomp (discuție) 4 august 2010 16:23 (EEST)Răspunde