Discuție Utilizator:Luigi Cotocea/Arhivă 2022

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 1 an de NGC 54 în subiectul SpaceEngine: Corecturi


Nu scrieți mesaje în arhivă pentru că probabil nu vor fi citite. Dacă doriți să continuați o discuție arhivată aici, copiați fragmentul care vă interesează și reporniți discuția la pagina relevantă.

Problemă cu sursa fișierului Minecraft 1.19 Title Screen.png[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Minecraft 1.19 Title Screen.png. Am observat că pagina de descriere a fișierului nu specifică în acest moment cine a creat conținutul, și astfel situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră acest fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci este suficient de regulă un link spre site-ul de unde a fost luată imaginea, împreună cu condițiile complete de utilizare a conținutului acelui site. Dacă însă deținătorul drepturilor de autor este altul decât proprietarul site-ului, acesta trebuie specificat și el în mod clar.

Dacă ați mai încărcat și alte fișiere, verificați dacă ați specificat și sursa și licența acestora. Puteți găsi o listă a fișierelor încărcate de dumneavoastră aici. Fișierele a căror sursă și licență nu sunt specificate vor fi șterse în decurs de o săptămână de la marcarea lor, conform politicii de ștergere. De asemenea, fișierul va fi șters dacă este sub incidența drepturilor de autor și sub o licenţă restrictivă. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  13 iunie 2022 17:39 (EEST)Răspunde

„Minecraft” nu este sursa. Precizați de unde ați preluat imaginea sau cum altfel ați obținut-o (captură de ecran etc.). //  Gikü  vorbe  fapte  13 iunie 2022 17:57 (EEST)Răspunde

SpaceEngine: Corecturi[modificare sursă]

Am corectat articolul SpaceEngine. În primul rând, vă mulțumesc pentru crearea articolului. În al doilea rând, vă rog ca pe viitor (și eventual și la articolul Space Engineers) să luați în considerare următoarele chestiuni:

  • Atunci când traduceți articole din alte limbi, aveți grijă să plasați {{Pagină tradusă|codul limbii|numele articolului de la Wikipedia de unde ați tradus}} pe pagina de discuție a articolului (apăsați aici pentru a înțelege la ce mă refer).
  • Nu uitați să includeți articolul în categorii (vedeți #Modificarea categoriilor).
  • În română, atunci când copiați numere din engleză, înlocuiți virgula cu punct și vice versa (de exemplu, „32.6 billion light-years” trebuie convertit în „32,6 miliarde de ani-lumină”). Vedeți Wikipedia:Date și numere pentru alte detalii de genul acesta.
  • În română se folosesc ghilimelele și , nu ".
  • Nu uitați să traduceți și infocaseta („infobox-ul”).
  • Folosiți, de preferință, cuvinte în limba română: „Golul (mai bine Scopul) principal al jocului”, „nume custom(mai bine personalizate), „driveul de propulsie Alcubierre(mai bine unitate Alcubierre), „support full(mai bine suport deplin), „default(mai bine prestabilită).
  • Aveți grijă la greșelile de tastare (Propietătile, recrează, propiul ș.a.m.d.; vă recomand să utilizați un spell checker), la cuvintele cărora le lipsesc diacriticele (inceput, in, foloseste, contine, cautare, intregul, Referinte ș.a.m.d.) și la dezacorduri (de genul „propiul sau bază de date”).
  • În română, numele lunilor calendaristice se scriu în general cu literă mică („27 mai 2019” și nu „27 Mai 2019”, „iunie 2019” și nu „Iunie 2019”, „iunie 2010” și nu „Iunie 2010” ș.a.m.d.).
  • Aveți grijă și la secțiunile fixe (vedeți Wikipedia:Manual de stil#Secțiuni fixe): „Vezi și” și nu „Vezi Și”, „Legături externe” și nu „Linkuri externale”, „Note” și nu „Referinte”.

--NGC 54 (discuțiecontribuții) 19 august 2022 21:03 (EEST)Răspunde

Aici (sau aici) puteți vedea ce corecturi am făcut. --NGC 54 (discuțiecontribuții) 19 august 2022 21:04 (EEST)Răspunde
Mulțumesc pentru sfaturi. Toți greșim când traducem primul articol wikipedia nu?
Să aveți o zi frumoasă. Luigi Cotocea (discuție) 21 august 2022 09:51 (EEST)Răspunde
V-am scris acest mesaj pentru a vă ajuta să scrieți pe viitor articole și mai bune, nu pentru a vă critica. Aproape nimeni nu începe să contribuie la Wikipedia cu articole perfecte, iar mulți wikipediști învață „din mers”. De exemplu, primul meu articol arăta așa (primul articol tradus și ceva mai consistent așa), dar cu trecerea timpului m-am perfecționat tot mai mult. --NGC 54 (discuțiecontribuții) 21 august 2022 12:53 (EEST)Răspunde