Discuție Utilizator:Lara204

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Farm-Fresh book edit.png
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Bookshelf icon (red and blue).svg
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
FAQ icon.svg
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Korintisk1.png
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Information icon4.svg
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Green check.svg
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Compass.svg
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Crystal Clear app lphoto.png
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Sandbox.png
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Cicero-head.png
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Coffee cup icon.svg
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Curly Brackets.svg
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.
Semnatura.png

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Lara204) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 16 mai 2018 21:49 (EEST)

help urgent[modificare sursă]

Buna,

Am creat o pagina . SE numeste Arabii in Imperiul Otoman. Puteti va rog sa verificati si sa-mi spuneti ce ii lipseste. Am nevoie cat mai repede de un raspuns. Este pentru facultate. Va rog sa nu stergeti articolul. Inca nu este complet finalizat. Lara204 (discuție) 16 mai 2018 23:52 (EEST) Lara

stergere eticheta sau modificare[modificare sursă]

Buna ziua,

Am creat pagina Arabii in Imperiul Otoman. Am vazut ca ati intervenit. Imi apare totusi o eticheta. Puteti sterge eticheta daca totul este in regula sau sa imi comunicati ce mai este de adaugat. Lara204 (discuție) 17 mai 2018 18:34 (EEST) Lara204

strainu'-ajutor cu etichetele[modificare sursă]

Buna!

Ma poti ajuta , te rog , cu etichetele de pe pagina: Arabii in Imperiul Otoman? Multumesc si pentru raspunsul de mai devremeLara204 (discuție) 21 mai 2018 22:58 (EEST)Lara204