Sari la conținut

Discuție Utilizator:Kyu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de Laurap în subiectul Ad hominem

Bun venit!

[modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Kyu) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! MihaitzaBot 13 aprilie 2007 18:35 (EEST)Răspunde

[modificare sursă]

Cred că sunteţi Utilizator:213.140.2.6. Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator şi vă rog ca atunci când contribuiţi la Wikipedia să nu uitaţi să vă autentificaţi cu contul dumneavoastră. Am lăsat pe pagina Discuţie Utilizator:213.140.2.6 un mesaj către dvs, dar cred că e mai bine să îl repet aici:

Am creat template-ul (formatul) necesar pentru ca citatul de la Generalizarea defectuoasă să arate la fel cu cel de la en:Faulty generalization. Dacă mai aveţi nevoie de ajutor la asemenea probleme, vă rog să mă contactaţi pe pagina mea de discuţii.

În final, aş vrea să vă rog ca atunci când scrieţi un articol despre un subiect care apare şi în Wikipedia în limba engleză (sau în alte limbi) să scrieţi la sfârşit un link către articolul respectiv, precedat de prefixul corespunzător limbii respective: de exemplu, în articolul Generalizarea defectuoasă am scris la sfârşit [[en:Faulty generalization]] şi astfel a apărut în partea din stânga un link către articolul în limba engleză. Răzvan Socol mesaj 6 iunie 2007 16:37 (EEST)Răspunde

Kyu: ok, sunt la început, sper să-mi fie iertate eventualele greşeli, învăţ pe parcurs. 6 iunie 2007 16:56 (EEST)

Mă bucur că v-aţi înregistrat, aşa putem colabora mai eficient. Nu e nimic dacă uneori uitaţi să vă autentificaţi, important este că din cînd în cînd intraţi în cont şi vă vedeţi mesajele --- de fapt puteţi cere serverului să vă ţină minte, să nu fie nevoie să vă scrieţi numele şi parola de fiecare dată. Din experienţa mea cel mai eficient este ca semnul de carte cu care intraţi în browser la Wikipedia să fie lista dumneavoastră de pagini urmărite. Astfel, dacă nu sînteţi autentificat vi se atrage automat atenţia.

Dacă aveţi nevoie de ajutor nu ezitaţi să mi-l cereţi. Toate cele bune. — AdiJapan  6 iunie 2007 21:19 (EEST)Răspunde

Bună treabă cu articolele despre erori logice, keep up the good work! --Gutza D D+ 7 iunie 2007 17:43 (EEST)Răspunde

Ad hominem

[modificare sursă]

V-am lăsat un mesaj aici →Discuţie:Ad hominem. E doar o sugestie pentru că nu ştiu în ce măsură (mai) lucraţi la articol. – Laura\ mesaj 9 iunie 2007 11:43 (EEST)Răspunde