Discuție Utilizator:Hinkel

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 11 ani de Gikü în subiectul Probleme cu sursa și licența fișierului Tusa6.jpg

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Hinkel) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții!

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Sarbi.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Sarbi.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii 19-1.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea 19-1.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Licența pe care ați completat-o dumneavoastră nu se potrivește cu imaginea; de asemenea trebuie să specificați sursa imaginii. Puteți citi și Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini.--Laur | Discuție 16 ianuarie 2007 15:03 (EET)Răspunde

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Sarbi-mal.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Sarbi-mal.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Orioane -msg- 7 februarie 2007 16:05 (EET)Răspunde

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Sarbi2.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Sarbi2.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Orioane -msg- 7 februarie 2007 16:05 (EET)Răspunde

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Tusabiserica2.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Tusabiserica2.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Orioane -msg- 7 februarie 2007 16:05 (EET)Răspunde

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Mal2.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Mal2.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Orioane -msg- 7 februarie 2007 16:05 (EET)Răspunde

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Wikiharta.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia imaginea Wikiharta.jpg fără a preciza proveniența. Pe pagina imaginii nu se specifică cine a creat imaginea, astfel încât drepturile de autor sunt neclare. Dacă nu dumneavoastră ați creat imaginea, trebuie să motivați drepturile de folosire ale imaginii pe Wikipedia și să specificați care este sursa imaginii, de exemplu situl de internet de unde ați copiat-o și termenii de utilizare ai acelui sit. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

Orioane -msg- 7 februarie 2007 16:05 (EET)Răspunde

Drepturi de autor imagini[modificare sursă]

Imaginea Imagine:Wikiharta.jpg nu este cumva de pe atlasul cu hărți al județului Sălaj (sau Cluj) de la Suncart? Nu am chiar acum la îndemână atlasul, dar dacă este de acolo (ceea ce este foarte probabil, pentru că îmi amintesc formatarea lor), cred că încalcă drepturile de autor. Nu sunteți cumva și 141.58.132.1? --R O A M A T A 2007 mesaj 11 martie 2007 23:11 (EET)Răspunde

Sursa/drepturile de autor ale imaginii 19-2.jpg[modificare sursă]

Ați trimis la Wikipedia fișierul 19-2.jpg, care nu este însoțit de datele obligatorii — sursa imaginii și licența sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greșite. În această situație drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră ați creat imaginea, precizați acest lucru; în caz contrar trebuie să menționați sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărții etc.) și să justificați folosirea fișierului la Wikipedia. Găsiți o listă a indicațiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veți furniza informațiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ștearsă fără alte avertizări prealabile.

AdiJapan  22 iunie 2007 17:47 (EEST)Răspunde

Bisericile de lemn[modificare sursă]

Autorului/-ilor articol despre comuna Sâg. Aveți date despre vechea biserică de lemn din Sâg și din Mal? Ar fi interesant dacă bătrânii din sate mai știu ceva. Dacă poți să-i întâlnești poți pune următoarele întrebări: Unde a fost locul vechii biserici? Din ce lemn era biserica? De unde era lemnul taiat/adus? Era biserica adusă din alt sat/loc? Cine a făcut biserica? Cât de veche era? De ce a dispărut? Dacă a fost vândută, cine a cumpărat-o? Mai există lemne din ea? Sunt lemne, mobilier, icoane cărți păstrate în actuala biserică? Daca sunt cărți atunci ar putea fi însemnări prețioase păstrate în acestea. Poate parohia are vre-un inventar scris mai vechi care să descrie biserica, sau un desen, o schiță, o fotografie de epocă. Arhivele din Zalău au poate date interesante despre sat și posibil să conțină arhiva parohială. Dacă obți ceva te rog să participi la proiectul bisericilor de lemn. Ești binevenit să participi cu orice fotografie și informație despre oricare biserică de lemn din România, de exemplu cele din Tusa și Sărbi.

În ce privește comuna Sâg, te felicit pentru inițiativă. Fotografiază locuri interesante, case tradiționale, port, obiecte, locuri, notează câte ceva despre ele.

În orice familie există fotografii de familie care pot avea un interes mai larg, vezi exemplul la Cizer, Sălaj. Fotografiile pot fi scanate sau refotografiate cu o cameră digitală.

Satele au și o istorie recentă, tot secolul 20, pe care cel mai bine o poți surprinde din discuții cu bătrânii. Începutul despre primul război e foarte interesant. Ar fi bine să pute-ți continua cu al doilea război mondial, trecerea rușilor, colectivizarea, revoluția, împărțirea pământurilor. Succes în continuare!--Albabos 25 august 2007 14:40 (EEST)Răspunde

Imagine copiată fără drept[modificare sursă]

Domnule Hinkel, am fost avertizați de autorul fotografiei Imagine:Sarbi2.jpg că imaginea a fost copiată de pe situl său fără permisiune și fără indicarea sursei, și a trebuit s-o ștergem. Vă rog insistent să nu mai copiați materiale de la alții pentru a le prezenta --- fals --- ca aparținînd domeniului public. Prin asemenea acțiuni puneți Wikipedia în situația periculoasă de a încălca legile, lucru care poate avea consecințe din cele mai grave. — AdiJapan 24 aprilie 2008 12:09 (EEST)Răspunde

Probleme cu sursa și licența fișierului Tusa6.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Tusa6.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 6 ianuarie 2013 17:56 (EET)Răspunde