Discuție Utilizator:Hangeonos

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Hangeonos) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 15 noiembrie 2008 17:20 (EET)

■ Citarea surselor[modificare sursă]

Bine aţi venit la Wikipedia. După cum aţi observat, oricine poate contribui la dezvoltarea enciclopediei. Totuşi, adăugând informaţii fără să citaţi o sursă de încredere nu este în conformitate cu politica noastră privind verificabilitatea. Aruncaţi o privire la pagina de bun venit pentru a învăţa mai mult despre cum puteţi contribui. Dacă sunteţi deja familiar cu Wikipedia:Citarea surselor, vă rugăm să adăugaţi referinţele corespunzătoare în articol. Mulţumim. Şi vă rugăm mult să nu vă mai semnaţi în articole.--Andreidiscuţie 4 decembrie 2008 18:58 (EET)[răspunde]

Limba română[modificare sursă]

Vă mulţumesc pentru dorinţa de a contribui la articolul Limba română. Vă rog totuşi să scrieţi comentariile în pagina de discuţii a articolului, pentru că acolo este „bucătăria” unde se pregătesc modificările la articol. Textul propriu-zis al articolului se adresează numai cititorilor. De data aceasta v-am mutat noi comentariile la pagina de discuţii.

Puteţi desigur să operaţi modificări şi direct în articol, dar în acest caz va trebui să integraţi noile informaţii în textul existent, aşa încît pentru cititori acesta să fie coerent.

Vă rog de asemenea să nu vă semnaţi în articole, ci doar pe paginile de discuţii. Contribuţia dumneavoastră la articole se înregistrează automat în istoricul paginilor respective.

Toate cele bune. — AdiJapan 9 decembrie 2008 05:15 (EET)[răspunde]

Domnule Hangeonos, Wikipedia este un proiect prin care urmărim să punem la îndemîna cititorilor articole enciclopedice în care să fie reflectate cunoştinţele omenirii din domeniile respective. Prin „cunoştinţele omenirii” înţelegem informaţiile publicate în cele mai prestigioase surse academice.

M-am uitat la cîteva din contribuţiile dumneavoastră şi am observat că puneţi în articole informaţii care nu corespund acestui scop al Wikipediei. Teoriile protocroniste nu îşi au locul la Wikipedia, întrucît în lumea academică sînt considerate puncte de vedere marginale, neconfirmate de fapte şi neacceptate de specialişti. De asemenea în unele articole aţi introdus informaţii care par a fi rezultatele propriile dumneavoastră cercetări. La Wikipedia nu sînt permise astfel de contribuţii; orice informaţie trebuie să provină din surse de încredere.

Ar mai fi şi alte aspecte, minore prin comparaţie, ca de exemplu scrisul fără diacritice, care produce confuzii supărătoare --- una e originea romanilor şi alta e originea românilor ---, semnăturile pe care vi le puneţi prin articole, sau crearea mai multor articole cu acelaşi subiect.

Vă invit să vedeţi ce obiecţii au existat la articolele pe care le-aţi scris, să vă documentaţi cu privire la politicile după care funcţionează Wikipedia şi să le respectaţi. Altfel contribuţiile vă vor fi anulate şi este păcat de munca pe care o depuneţi. — AdiJapan 13 ianuarie 2009 06:49 (EET)[răspunde]

Lexicul limbii române[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Lexicul limbii române, dar la Wikipedia nu pot fi acceptate materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la această enciclopedie.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată! Victor Blacus (discuţie) 25 aprilie 2010 18:03 (EEST)[răspunde]

Sursa: Un alt punct de vedere asupra etimologiei lexicului românesc; autor: Dr. Lucian Iosif Cueşdean. --92.80.202.96 (discuţie) 25 aprilie 2010 18:22 (EEST)[răspunde]