Discuție Utilizator:Ha$kell

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Meszzoli în subiectul Haskell

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Ha$kell) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Puteţi contribui şi la alte proiecte ale Wikimediei: Wikţionar, Wikimanuale, Wikiştiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 24 septembrie 2009 17:27 (EEST)

Hm, ce diferenta intre acest mesaj de bun venit si atitudinea cu care am fost primit in colectivitate: - stergeri repetate de pagini - acuzatii de vandalism - blocaj de IP - stergeri de blocuri intregi de text - acuzatii de continut neenciclopedic atunci cand descriam proprietatile unuia din cele mai deoasebite limbaje de cercetare si productie din ultimii 20 de ani - cenzura Nu negati domnilor, sunt toate scrise in log-uri. Dar sunt toate acestea actiuni de bun venit din partea comunitatii ? Ma tem ca nu.

Ha$kell

Ha$kell

Haskell[modificare sursă]

Wikipedia NU este un spaţiu de publicitate! Asta e ideea pe care trebu s-o prindeţi. Altfel, urmează, natural, blocarea. //  GikÜ  vorbe  fapte  / marţi, 27 octombrie 2009, 22:46 (EET)

Aş mai adăuga la cele spuse de colegul meu că Wikipedia NU este nici locul în care să polemizaţi sau şi mai rău: să proferaţi injurii sau acuzaţii nefondate!--ZOLTAN (discuţie) 27 octombrie 2009 22:54 (EET)Răspunde

Domnule Zoltan, sigur intelegeti limba romana ?

Ca sa putem discuta.

Demersul meu a fost doar de a transfera articole de pe alt Wiki, www.haskell.org la care contribuisem anterior in zone Wikipedia Ro unde era spatiu, stub, ciot sau cum vreti, mai ales ca wikipedia Ro tinuse de peste un an link la acele pagini. Iar link-ul nu fusese scos ca ofensator.

Articolele se refera la un limbaj de programare si la o comunitate de programatori.

Asta este tot.

Ha$kell

Cinci contribuitori susţin că varianta iniţială nu corespunde criteriilor wp., nici ca formă dar nici din punct de vedere al conţinutului. Aşa cum v-am scris în primul meu mesaj, subiectul este notabil dar datorită nerespectării unor criterii ale wp. ea nu putea să rămână în forma aceea. Textul articolului, pentru a fi considerat enciclopedic, trebuie să fie neutru, la obiect, fără reclame făţişe sau disimulate. În plus, notabilitatea subiectului trebuie susţinută prin surse secundare sau terţiare demne de încredere. Vreau să spun prin aceasta, că materialul bibliografic trebuie să ne parvină de la autori credibili şi independenţi de subiectul articolului, de exemplu: un scriitor contemporan nu-şi poate proba notabilitatea prin propriile sale opere, este nevoie de surse independente de persoana lui, care să susţină afirmaţiile noastre. Adoptând o strategie confruntativă în relaţia cu ceilalţi contribuitori, folosind un limbaj excesiv de agresiv, insinuând existenţa anumitor intenţii condamnabile la anumiţi contribuitori, nu faceţi altceva decât să vă îndepărtaţi posibilii colaboratori şi să diminuaţi eficienţa dezvoltării proiectului. Personal, înţeleg perfect subiectul articolului şi credeţi-mă că într-un climat mai liniştit aş fi bucuros să vă dau o mână de ajutor. Numai bine,--ZOLTAN (discuţie) 27 octombrie 2009 23:50 (EET)Răspunde

In evul mediu, daca s-ar fi pus la vot existenta diavolului, s-ar fi constatat ca el exista, prin vot. La fel si faptul ca pamantul este plat.

Domnilor, sunteti liberi sa ganditi ca atunci.

Din fericire nu traim in evul mediu si spre norocul nostru wp. nu functioneaza pe baza de voturi. Wikipedia nu este o democratie, nu e nici birocratie si din fericire nu este autocratie!--ZOLTAN (discuţie) 31 octombrie 2009 09:05 (EET)Răspunde

Pagină utilizator[modificare sursă]

Vă rog, încetaţi să modificaţi paginile de utilizator sau paginile de discuţii pentru comentarii nepotrivite sau ştergeri. Aceste acţiuni pot fi considerate vandalism şi vi se poate bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia. --ZOLTAN (discuţie) 27 octombrie 2009 23:03 (EET)Răspunde

Remarca neconforma cu realitatea.

Ha$kell

O uimire ne cuprinde[modificare sursă]

Oare domnul Gicu nu vorbeste Romaneste ? Sau nu intelege Romaneste ?

Daca as fi scris un articol despre Fortran ar fi tot o reclama sau un articol de istorie ?

Haskell se foloseste in lumea libera de aproape 20 de ani.

Iar la biblioteca ASEM din Chisinau se gasesc deja carti despre Haskell, din cate stim, trimise din Romania printr-un militant pentru limba romana care a fost in parlamentul de la Chisinau si a votat pentru scrierea latina. Da o fuga domnule Gicu pina la ASEM Chisinau.

Cartile sunt scrise in grafia latina.

Iar dumneavoastra domnule Gicu stergeti asta ?

Poate sunteti un partizan al limbii Ruse ?

Exista carti despre limbajul Haskell si in ruseste, le gasiti la www.haskell.org in sectiunea Books.

Atunci de ce nu contribuiti la Wikipedia Ru ?

Cu simpatie pt excesul de zel

Ha$kell

Stimate domn, nu am absolut nicio obiecţie privitor la articolul ăsta. Dacă veţi reuşi să minimalizaţi limbajul publicitar din articol, voi fi bucuros să contribui şi eu la articol. În această stadie, însă, textul articolului e o publicitate evidentă, lucru care nu e permis pe Wikipedia. Apropo, nu simpatizez defel limba rusă în RM (cu toate că o cunosc bine şi îmi place ca limbă) şi pledez pentru declararea limbii române ca limbă de stat (în locul limbii "moldoveneşti" de acum). //  GikÜ  vorbe  fapte  / marţi, 27 octombrie 2009, 23:04 (EET)
Contez pe înţelegerea dvs., altfel voi fi nevoit să vă limitez accesul la modificarea paginilor în wikipedia. //  GikÜ  vorbe  fapte  / marţi, 27 octombrie 2009, 23:07 (EET)


Stimate domn, nu am absolut nicio obiecţie privitor la articolul ăsta. Dacă veţi reuşi să minimalizaţi limbajul publicitar din articol, voi fi bucuros să contribui şi eu la articol. În această stadie, însă, textul articolului e o publicitate evidentă, lucru care nu e permis pe Wikipedia. Apropo, nu simpatizez defel limba rusă în RM (cu toate că o cunosc bine şi îmi place ca limbă) şi pledez pentru declararea limbii române ca limbă de stat (în locul limbii "moldoveneşti" de acum). //  GikÜ  vorbe  fapte  / marţi, 27 octombrie 2009, 23:04 (EET)

Pai asta va rog pe dumneavoastra, stergeti din articol randurile care vi se par publicitare...desi va asigur ca toate sunt informative.

Sau reformulati-le.

Sau macar dati-mi timp sa le reformulez, inainte de a apuca dvs. sa stergeti pagina in intregime.

Testul este asa cum este deoarece este adus de pe un alt Wiki,la care am contribuit cu peste 100 de articole.

Postarea lor in wikipedia Ro era o buna ocazie de a le selecta, corija, pune diacritice etc. Fireste, puteti sa-mi interziceti. Nu stiu ce castiga spatiul vorbitorilor de limba romana din asa ceva. V-o spun ca om care am tradus carti care nu se gaseau in Romania, din engleza, gratuit, voluntar.

Ha$kell

Vă dau timp să reformulaţi.
Introduceţi {{dezvoltare}} în articol şi nimeni nu se va atinge de el... pentru o zi. //  GikÜ  vorbe  fapte  / marţi, 27 octombrie 2009, 23:15 (EET)
Problemele pe care le identifică Giku sunt foarte reale şi nu putem ţine în spaţiul articolelor un conţinut care nu arată deloc ca un articol enciclopedic. Vi l-am mutat în spaţiul de lucru al dumneavoastră la Utilizator:Ha$kell/Ro/Haskell unde îl puteţi lucra înainte de a-l aduce în articolul în care ar trebui să fie inclus. —Andreidiscuţie 28 octombrie 2009 13:05 (EET)Răspunde