Discuție Utilizator:Gabilu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 12 ani de Rsocol în subiectul Ștergeri

Observ că nu v-a întîmpinat nimeni cu mesajul de bun venit. Cu scuze pentru o atît de mare întîrziere, o fac eu:

Bine ați venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Gabilu) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! — AdiJapan  3 aprilie 2006 15:22 (EEST)Răspunde

Vima Mică, Maramureș[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Vima Mică, Maramureș, dar noi nu putem accepta texte sau imagini supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din materiale tipărite. Puteți încerca să rescrieți articolul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim încă o dată!

Bogomilism[modificare sursă]

Vă mulțumim și apreciem contribuția dumneavoastră recentă la articolul Bogomilism, dar noi nu putem accepta texte sau imagini supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din materiale tipărite. Puteți încerca să rescrieți articolul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiți pagina de bun venit dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim încă o dată!


Probleme legate de permisiunile fișierului Casa Calaului Cluj-Napoca.jpg[modificare sursă]

Image Copyright problem
Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Casa Calaului Cluj-Napoca.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-rowikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-rowikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumesc.  —Andreidiscuție 23 noiembrie 2010 22:56 (EET)Răspunde

■■■ Avertizare privitoare la teste în articole[modificare sursă]

Vă rugăm să încetați! Dacă veți continua să vandalizați Wikipedia vi se va ridica dreptul de a-i modifica paginile. --Mycomp (discuție) 24 august 2011 02:10 (EEST)Răspunde

Ștergeri[modificare sursă]

stiu ca nu esti unu singur administratorule dar daca vrei sa iei parte la ceea ce stiu te rog sa fii mai atent. regulile tale sunt ok. dar sunt pentru tine. eu nu sunt mai multi dar sun aparte. eu toata viata mea am bagat la cap. tu esti cu stersu. si tu stergi doar de aci nu din ceea ce stiu eu. eu raman cu informatia ... tu cu radiera (sau cu tasta aia, sau cu buza ... asa ... stii tu). de fapt chiar asa te si las sa ramai ... cu buza umflata ... ca un bleg. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Gabilu (discuție • contribuții).

Ați recurs la multe modificări pentru a atrage atenția la ce aveți de spus. MyComp a anulat modificările respective și probabil s-a enervat, pentru că ați vandalizat o grămadă de pagini (cam toate paginile la care ați contribuit). Andrei Stroe v-a scris mai sus de ce a fost ștearsă imaginea, dar probabil nu ați avut chef să înțelegeți rostul regulilor privind licențierea imaginilor. Eu o să încerc să mai explic odată despre ce e vorba. Noi aici vrem să scriem o enciclopedie liberă (nu liberă în sensul că poate să scrie oricine orice, ci liberă în sensul că oricine poate prelua informații și fotografii din ea, cu condiția să precizeze sursa). Pentru asta avem nevoie și de imagini libere (vezi Wikipedia:Imagini#Chestiuni legale pentru detalii). Acest lucru este important pentru noi, pentru că altfel există riscul să vină cineva mai mare și mai tare decât noi (o editură mare, o companie media, etc), să ne dea în judecată și să ne ia o grămadă de bani încât să ne lase și fără imagini și fără bani pentru conexiunea la internet (nu pe noi personal, ci pe Fundația Wikimedia). De asta cerem celor care sunt amabili să ne furnizeze imagini (printre care și dvs) să precizeze sursa imaginilor respective și condițiile în care se poate folosi acea imagine (adică licența). Astea sunt regulile, pentru noi administratorii, dar și pentru ceilalți utilizatori care vor să ajute la creșterea Wikipediei. Au fost făcute așa pentru ca Wikipedia să poată supraviețui în timp. Dacă vreți să ne ajutați să creștem Wikipedia, vă mulțumim anticipat, dar vă rugăm să respectați regulile. Dacă nu vreți să ne ajutați, asta e, vă mulțumim pentru vizită. Răzvan Socol mesaj 24 august 2011 07:26 (EEST)Răspunde