Discuție Utilizator:Euss

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bine ați venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Euss) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! — AdiJapan  27 februarie 2006 13:21 (EET)[răspunde]

Exemplu.jpg[modificare sursă]

Vă rog atunci cînd trimiteți imagini să le dați un nume suficient de clar, pentru că ele se amestecă printre tot felul de alte fișiere. "Exemplu.jpg" nu este o alegere fericită pentru poza din fața Coloseumului. În plus, Wikipedia nu este un hard disc pentru fotografii personale, deci în măsura posibilului vă rog să încărcați numai fișiere care se pot folosi în paginile noastre. O poză personală să zicem că merge.

Deci vă rog să încărcați din nou fotografia respectivă, cu un nume de fișier sugestiv, de exemplu "Poză cu utilizatorul Euss.jpg" sau așa ceva. Cînd terminați voi șterge "Exemplu.jpg" - pentru că riscă să fie folosită în testele altor utilizatori.

Toate cele bune! — AdiJapan  27 februarie 2006 16:16 (EET)[răspunde]

Măgirești[modificare sursă]

Bună Eusebiu

citeam monografia ta despre Mărginești. Dacă aș fi fost scriitor, sigur m-ar fi inspirat să scriu ceva despre farmecul vieții de la sat :). Așa cum este, îmi rămân numai amintirile ...

Oricum, te rog să nu-ți semnezi articolele, pentru că autorul poate fi foarte ușor dedus din istoricul articolului.

Dacă vrei să micșorezi o imagine, folosește numele fișierului:

Frumoasă vedere. Totuși, numele Vedere nu mi se pare un nume potrivit, pentru că este prea general cum zicea și AdiJapan mai sus.

Pentru pozele cu persoane private, persoane care încă nu corespund criteriilor pentru a apare pe Wikipedia ( nu au inventat nimic și încă nu sunt actrițe înt-un film de o calitate artistică indiferentă, dar cu un număr suficient de mare de spectatori ), mi se pare foarte dificilă intregarea lor în articol. Desigur că îți trebuie și consimțămâtul persoanelor, pentru că asemenea poze publicate PD pot fi foloste de oricine pe lume în orice context.

Îți urezi ore plăcute cu wikipedia. 28 februarie 2006 01:58 (EET)

Exemplu.jpg[modificare sursă]

Iar ați trimis o poză cu numește "Exemplu.jpg". Vă rog să dați nume care să reflecte conținutul, ca de exemplu "Vedere de pe dealul bisericii.jpg". — AdiJapan  1 martie 2006 04:44 (EET)[răspunde]

Wikipedia nu este un site personal sau un album foto, vă rog să acționați în consecință. Detalii: Ajutor:Bun venit. Vă rog să citiți unul din regulamentele wikiepdiei Wikipedia:Pagină de utilizator, pentru a avea o idee despre pagina de utilizator. Mulțumesc-- Pixi discuție 10 septembrie 2007 10:27 (EEST)[răspunde]

Fișier neliber orfan Fișier:Gradina Eroilor.jpg[modificare sursă]

⚠

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fișier:Gradina Eroilor.jpg. Pagina sa de descriere arată că nu este un fișier liber și că poate fi utilizat doar la Wikipedia în conformitatea cu o justificare a utilizării cinstite. Fișierul nu este însă utilizat în niciun articol de la Wikipedia. Dacă imaginea a fost anterior într-un articol, vă rog să mergeți la el și să vedeți de ce a fost înlăturată. O puteți adăuga la loc, explicând de ce credeți că mai este utilă. Țineți, însă, cont că fișierele pentru care există posibilitatea creării unui înlocuitor liber nu sunt acceptabile pentru utilizare cinstită la Wikipedia (vedeți politica pentru fişiere nelibere).

Orice fișiere nelibere neutilizate în vreun articol se șterg după șapte zile. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 5 iunie 2014 17:56 (EEST)[răspunde]