Discuție Utilizator:EBS Romania S.R.L.

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie EBS Romania S.R.L.) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!

Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.

-- Comunitatea utilizatorilor 23 aprilie 2012 12:51 (EEST)

V-a fost blocat accesul la modificarea paginilor din Wikipedia întrucât ați încălcat regulamentele. Termen de blocare: nelimitat.
Dacă considerați că blocarea a fost nejustificată, o puteți contesta adăugând formatul {{Deblocare|Motivul pentru deblocare}} sub acest mesaj. Motivul blocării: Nume utilizator inacceptabil: Firmă comercială, website, cont public creat pentru reclamă. Victor Blacus (discuție) 12 februarie 2013 15:03 (EET)[răspunde]

Re: E-mail[modificare sursă]

Blocarea contului poate fi contestată urmând procedura indicată mai sus (formatul Deblocare). Problema nu se poate rezolva prin e-mail. -- Victor Blacus (discuție) 12 februarie 2013 15:56 (EET)[răspunde]

Acest utilizator blocat (jurnalul blocărilor | autoblocări | clase de adrese blocate | deblocare | contribuții | contribuții șterse) a cerut să fie deblocat, însă un administrator a verificat și a respins cererea. Alți administratori pot de asemenea să verifice această blocare, însă nu trebuie să anuleze această decizie fără un motiv bine întemeiat (vedeți politica de blocare). Nu ștergeți această cerere de deblocare cât timp sunteți blocat.

Motivul cererii: „Deoarece nu ne-am informat indeasjuns inainte de a posta anumite informatii, blocarea dvs este fondata. Acum insa ne-am documentat referitor la ce este si ce nu este Wikipedia, ce anume avem voie sa scriem si ne-am dori sa ne acordati din nou dreptul de a face modificari. In plus sunt informatii care s-au modificat intre timp si nu mai sunt de actualitate, iar cu ajutorul dvs, daca ne veti reda dreptul la modificare, vom face actualizarile necesare. Acest cont nu a fost creat pentru reclama ci pentru simpla informare a publicului. Multumim.”


Motivul refuzului: „Pentru a vă continua documentarea, vă rog să citiți și WP:NUME. Acest cont nu va fi deblocat, deoarece încalcă această politică (este nume de organizație). —  —Andreidiscuţie 31 martie 2014 17:25 (EEST)[răspunde]

Dacă doriți să mai faceți alte cereri de deblocare, folosiți formatul {{Deblocare}} din nou. Folosirea abuzivă a formatului poate duce la suspendarea dreptului de a vă modifica propria pagină de discuții.

Vă rog să schimbați numele de utilizator EBS Romania S.R.L cu EBS. Motiv: Numele actual incalca politica.