Discuție Utilizator:Dbaiski

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bine ați venit pe ro.wikipedia. Sunteți binevenit să ne ajutați în dezvoltarea acestui proiect, dar am dori și alte articole în afară de cel despre dumneavoastră. Aceeași atitudine am adoptat-o și față de domnul Ioan Mihai Cochinescu (vezi Discuție:Ioan Mihai Cochinescu), precum și de alți utilizatori (vezi Asesoft Net și Discuție Utilizator:81.181.94.173).Elerium | Discuție Elerium.

Abia m-am dumirit...[modificare sursă]

Evident ca vor fi si alte articole, insa abia acum am accesat Wikipedia si, inainte de toate, trebuia sa ma familiarizez cu modul de lucru. Cred ca veti avea in mine un colaborator fidel, dar trebuie sa aveti si putina rabdare. Succes!

Vă mulțumesc anticipat pentru eventualele colaborări, și trebuie să înțelegeți reacția mea. Elerium | Elerium.

Invitație[modificare sursă]


--Radufan 11 ianuarie 2007 19:16 (EET)Răspunde

Probleme cu sursa și licența fișierului Draskovic.jpg[modificare sursă]

File Copyright problem
File Copyright problem

Vă mulțumesc pentru încărcarea fișierului Draskovic.jpg. Am observat, însă, că pagina sa de descriere nu specifică actualmente cine a creat conținutul, astfel încât situația drepturilor de autor este neclară. Dacă nu ați creat dumneavoastră conținutul acestui fișier, va trebui să specificați cine deține drepturile de autor. Dacă l-ați obținut de pe un website, atunci ar fi necesar un link la acel website, împreună cu o specificare a termenilor de utilizare a conținutului său. Dacă, însă, deținătorul dreptului de autor este altul decât editorul site-ului, atunci trebuie specificat dreptul de autor al primului.

Pe lângă adăugarea sursei, este nevoie să știm și termenii de utilizare sub care este publicat fișierul. Aceasta se face, de regulă, prin adăugarea unei etichete corespunzătoare. Dacă dumneavoastră ați creat conținutul (imaginea, filmul, clipul audio), atunci puteți folosi eticheta {{GFDL}} pentru a-l publica sub GFDL. Dacă credeți că fișierul respectă criteriile în vigoare pentru utilizarea de materiale protejate, folosiți o etichetă cum ar fi {{utilizare cinstită în|numele articolului}} sau o alta din pagina WP:FDAI.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, vă rugăm să vă asigurați că ați specificat sursa și licența și pentru ele. Găsiți o listă de fișiere încărcate de dumneavoastră în jurnalul dumneavoastră de upload. Fișierele fără sursă sau licență pot fi șterse la o săptămână după etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim. //  Gikü  vorbe  fapte  duminică, 6 ianuarie 2013 02:38 (EET)Răspunde