Discuție Utilizator:Cryss blueangel

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Miehs în subiectul Colaborare

Colaborare[modificare sursă]

"Articolul " dumneavoastră Folosirea gazelor otrăvitoare în primul război mondial este, de fapt, un fragment scos din articolul Frontul de vest (primul război mondial). Singura contribuţie proprie este propoziţia: Gazele otraviitoare folosite in a dou batalie de la Ypres, în care, pe lângă lipsa diacriticelor, aţi mai "performat" următoarele: otraviitoare cu 2 de i şi a dou batalie.

Înainte de a mai colabora la Wikipedia, trebuie să vă reamintesc că aceasta este o enciclopedie în limba română. În concluzie, contribuţiile sunt numai în limba română, evident cu diacriticele de rigoare.

În limba română, parantezele se scriu lipite de textul cuprins în ele şi au câte un spaţiu în afara lor. După punct, virgulă, punct şi virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării se lasă câte un spaţiu (deci şi între propoziţii). Între text şi punct, virgulă punct şi virgulă, două puncte, semnul exclamării, semnul întrebării nu se lasă nici un spaţiu. Numele proprii se scriu cu majusculă.

Vă sfătuiesc să citiţi şi recomandările următoare: Ajutor:Cum creez o pagină, Wikipedia:Cum scriu un articol, Wikipedia:Manual_de_stil şi Wikipedia:Ce nu este Wikipedia.

Toate cele bune, --Miehs (discuţie) 7 aprilie 2009 10:32 (EEST)Răspunde