Discuție Utilizator:Bercu mariana

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Bercu mariana) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 4 iunie 2009, 18:08 (EET)

■ Nu ştergeţi[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ştergeţi în mod nejustificat conţinutul paginilor de la Wikipedia, aşa cum aţi procedat la Format:Construcţie. O astfel de acţiune poate fi considerată vandalism.

  • Dacă pagina este o arhivă, vă rugăm să o lăsaţi nemodificată.
  • Dacă pagina este un duplicat, vă rugăm să o redirecţionaţi către pagina potrivită.
  • Dacă pagina a fost vandalizată, vă rugăm să o readuceţi la ultima versiune valabilă.
  • Dacă găsiţi greşeli, vă rugăm să le corectaţi.

Pentru teste folosiţi cutia cu nisip. Informaţii despre cum puteţi contribui la Wikipedia găsiţi la pagina de bun venit. Vă mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 4 iunie 2009, 18:08 (EET)

■■ Nu ştergeţi[modificare sursă]

Vă rugăm să nu ştergeţi conţinutul sau formatele din paginile Wikipediei, aşa cum aţi făcut la pagina Format:Construcţie, fără să specificaţi un motiv în câmpul pentru descrierea modificărilor. Ştergerile dumneavoastră nu par să fie constructive şi au fost anulate. Vă rugăm să folosiţi groapa cu nisip dacă doriţi să experimentaţi. Mulţumim. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 4 iunie 2009, 18:09 (EET)

Vă rog să mă scuzaţi pentru neînţelegere — în graba mea de a restabili formatul {{construcţie}} v-am avertizat pur şi simplu mecanic, fără să ştiu că dumneavoastră încercaţi să scoateţi formatul din pagina Alina Bercu. Acum o să mă uit prin articol să văd ce pot face şi poate revin cu detalii. O seară bună! //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 4 iunie 2009, 20:21 (EET)
Am wikizat articolul. Îl puteţi vedea aici: Alina Bercu. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 4 iunie 2009, 21:08 (EET)

Vă salut. Constat contribuţiile dvs. în articolul a celei pe care o bănuiesc a fi sora fiica dvs. E de apreciat că putem dezvolta materialul despre tinerii ambasadori ai României. Cu toate acestea, rugămintea mea este să încercaţi ca legăturile externe pe care le adăugaţi la finalul articolului să aibă un caracter enciclopedic şi, mai mult decât orice, să nu repete informaţiile transmise. Am fost nevoit să înlătur trimiterile către acele pagini care prezentau aceleaşi informaţii. Fără a contesta calităţile surorii fiicei dvs., încercăm să păstrăm o etichetă de calitate principial superioară celeia de cantitate. Vă mulţumesc. --Rebel 13 iulie 2009 16:55 (EEST)[răspunde]

Rebel, nu e sora, e mama ei. //  GikÜ  vorbe  fapte  / luni, 13 iulie 2009, 17:00 (EET)

Văd că nu reuşiţi să inseraţi imaginea în Alina Bercu. Lăsaţi-o în seama mea. //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 16 iulie 2009, 11:57 (EET)

Va rog sa stergeti toate articolele cu Alina Bercu! dupa comentariile si dicutiile despre "notabilitatea articolelor sau a numelul ei" eu nu mai am nimic de comentat! si chiar va rog sa STERGETI si sa uitati de numele acesta!!! multumesc!!!M. Bercu

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că obişnuiţi să salvaţi în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucraţi, deşi aţi făcut numai mici modificări. Dacă doriţi să vedeţi ce efect au modificările făcute este suficient să folosiţi butonul de previzualizare (lîngă cel de salvare). În acest mod veţi evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare şi veţi permite celorlalţi utilizatori să urmărească mai uşor modificările. Mulţumesc! Sebimesaj 12 februarie 2010 22:03 (EET)[răspunde]