Discuție Utilizator:Aristotel creanga

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Ionutzmovie în subiectul Utilizator:Aristotel creanga

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Aristotel creanga) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Sebi 世美 25 decembrie 2007 17:27 (EET)Răspunde

Nu postaţi articole la cafenea[modificare sursă]

Nu mai postaţi la cafenea articole.
Pagina Constantin Schifirneţ există, de ce nu lucraţi acolo?
Şi de ce spuneţi că „Am refăcut articolul conform standardelor Wikipedia”? Textul postat de dv la cafenea nu arată ca un articol pentru wikipedia. Ca să corespundă, forma lui trebuie să fie conform acestui Manual de stil. --Turbojet 3 ianuarie 2008 14:33 (EET)Răspunde

Constantin Schifirneţ[modificare sursă]

Bună ziua. Aţi introdus în numeroase articole trimiteri bibliografice spre unele scrieri ale lui Constantin Schifirneţ. Aş vrea să vă spun că bibliografia articolelor trebuie să conţină numai lucrările care au stat la baza scrierii articolelor respective sau care sprijină afirmaţii din acele articole. Constat însă că aţi introdus referinţele fără a face şi alte completări. Puteţi să-mi explicaţi cum stau lucrurile?

Trebuie să recunosc că vă scriu acest mesaj ca urmare a îngrijorării pe care şi-au exprimat-o alţi utilizatori cu privire la seria de referinţe introduse de dumneavoastră. După cum probabil ştiţi, la Wikipedia avem de-a face frecvent cu diferite forme de spam, iar contribuţiile dumneavoastră seamănă din păcate foarte bine cu o încercare de a promova persoana şi lucrările lui Constantin Schifirneţ prin intermediul Wikipediei. Dacă este vorba doar de o aparenţă, îmi cer scuze anticipat; aş vrea totuşi să ne oferiţi nişte lămuriri. Toate cele bune. — AdiJapan  23 ianuarie 2008 11:13 (EET)Răspunde

Utilizator:Aristotel creanga[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Utilizator:Aristotel creanga, dar noi nu putem accepta materiale supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din publicaţii tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi textul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră.

Dacă totuşi sînteţi titularul drepturilor de autor pentru materialul pe care l-aţi introdus, vă rugăm să urmaţi instrucţiunile pentru autorii care doresc să ofere materiale Wikipediei. Vă mulţumim încă o dată! — Ionutzmovie discută 5 februarie 2010 23:36 (EET)Răspunde