Discuție Utilizator:95.65.73.211

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Information.svg Testul dumneavoastră de la pagina Domnul a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 1 septembrie 2019 15:39 (EEST)

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.
@Victor Blacus: Așa merge? --95.65.73.211 (discuție)
Ok. -- Victor Blacus (discuție) 1 septembrie 2019 17:01 (EEST)
@Victor Blacus: Atunci restabiliți {{trimite}} în una din paginile Dumnezeu sau Domnul (film). Judecând după Special:Ce se leagă aici/Domnul, pagina-țintă curentă nu e cea mai potrivită. Mulțumesc anticipat. --95.65.73.211 (discuție) 2 septembrie 2019 12:03 (EEST)

@Donarius: Bună ziua. Acum că ați creat pagina Dumnezeu Tatăl, ea ar trebui să fie ținta redirecționării Domnul, da? (nu sunt prea priceput în religie) --95.65.73.211 (discuție) 5 septembrie 2019 13:06 (EEST)

Numele[modificare sursă]

Nu înțeleg de m-ai reclamat pentru nume. În primul rând numele acesta este pus la caterincă, nu pentru a ofensa pe cineva. Ce, în primele zile când s-a creat articolul cu Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, unul și-a făcut cont cu numele acestuia. De ce acel cont nu a fost reclamat până în ziua de astăzi? CocalarJunior (discuție) 3 septembrie 2019 17:55 (EEST)

Invitație[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia! Am remarcat contribuția dumneavoastră și țin să vă mulțumesc. După cum ați văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenționată.

Vă recomand să vă alegeți un nume de utilizator și să vă înregistrați. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic și nu necesită nici un fel de informații personale; în plus veți beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuții, o listă de articole urmărite, posibilitatea de a încărca imagini, protejarea adresei IP etc.

Sper să vă placă acest proiect și să vă alăturați. Dacă aveți nelămuriri puteți vizita paginile Bun venit, Ajutor și Portalul comunității sau puteți pune întrebări la Cafenea ori la pagina mea de discuții. Vă așteptăm. --Pafsanias (discuție) 5 septembrie 2019 12:16 (EEST)