Discuție Utilizator:89.41.122.72

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Invitație[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia! Am remarcat contribuția dumneavoastră la pagina Mărinești, Sîngerei și țin să vă mulțumesc. După cum ați văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenționată.

Vă recomand să vă alegeți un nume de utilizator și să vă înregistrați. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic și nu necesită nici un fel de informații personale; în plus veți beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuții, o listă de articole urmărite, posibilitatea de a încărca imagini, protejarea adresei IP etc.

Sper să vă placă acest proiect și să vă alăturați. Dacă aveți nelămuriri puteți vizita paginile Bun venit, Ajutor și Portalul comunității sau puteți pune întrebări la Cafenea ori la pagina mea de discuții. Vă așteptăm. --Bonnaventura 20 august 2019 16:55 (EEST)

Discuție:NGC 401[modificare sursă]

Referitor la ce ați scris aici: am schimbat din formatul „ciot-galaxie” în „ciot-stea”. Dar nu prea contează dacă stă deasupra sau sub caseta de navigare, pentru că este vizibil prin simpla accesare a articolului. --FonAfon (discuție | contribuții) 18 septembrie 2019 17:02 (EEST)

Nu m-ar deranja dacă ar sta deasupra casetei de navigare, în caz că vreți să-l mutați. --FonAfon (discuție | contribuții) 18 septembrie 2019 17:03 (EEST)