Discuție Utilizator:86.126.108.129

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Information.svg Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Portul Constanța, nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 3 decembrie 2019 13:55 (EET)

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.
Întrebați-l pe anonimul 82.137.10.78. El a făcut ceva neconstructiv. 86.126.108.129 (discuție) 3 decembrie 2019 13:59 (EET)

Invitație[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia! Am remarcat contribuțiile dumneavoastră și țin să vă mulțumesc. După cum ați văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenționată.

Vă recomand să vă alegeți un nume de utilizator și să vă înregistrați. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic și nu necesită nici un fel de informații personale; în plus veți beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină personală, propria pagină de discuții, o listă de articole urmărite, posibilitatea de a încărca imagini, protejarea adresei IP etc.

Sper să vă placă acest proiect și să vă alăturați. Dacă aveți nelămuriri puteți vizita paginile Bun venit, Ajutor și Portalul comunității sau puteți pune întrebări la Cafenea ori la pagina mea de discuții. Vă așteptăm. -- Victor Blacus (discuție) 3 decembrie 2019 18:52 (EET)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, 86.126.108.129. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui NGC 54.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.