Discuție Utilizator:79.112.44.5

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Informaţii neverificabile[modificare sursă]

Vă mulţumim pentru informaţiile pe care le-aţi adăugat în Iaşi. Totuşi am fost nevoiţi să anulăm modificările dumneavoastră deoarece informaţiile nu satisfăceau criteriul obligatoriu de verificabilitate pe care îl aplicăm în acest proiect. Dacă sunteţi de părere că informaţiile respective sunt totuşi pertinente, vă invit să le introduceţi din nou, citându-vă sursele de data aceasta. Mulţumim.

Sursa indicată de dv. nu prezintă populaţia oraşului, ci a judeţului. Apoi, se admite doar o sursă comparativă, nu una locală. Turbojet 29 martie 2009 23:20 (EEST)[răspunde]

Populaţia oraşului Iaşi[modificare sursă]

Sursa indicată de dv. este http://www.iasi.insse.ro/main.php?id=405

Puteţi să indicaţi unde este cifra populaţiei oraşului Iaşi acolo, comparativ cu statistica populaţiilor in alte oraşe din ţară? Vechea sursă http://www.insse.ro/cms/files%5Cstatistici%5Ccomunicate%5Calte%5C11iulie-comunicat.pdf era comparativă. Dacă nu aduceţi o sursă comparativă care să vă susţină informaţiile, in 15 minute revin la versiunea veche. Dacă reveniţi, tot fără surse, veţi fi considerat vandal. --Turbojet 29 martie 2009 23:41 (EEST)[răspunde]

Institutul National de Statistica[modificare sursă]

Turbojet, blocarea paginii Iasi reprezinta un act inutil, care personal imi pare pueril, lipsit de logica si respect si care nu demonstreaza decat rea vointa. Datele asa zis comparative la care faci referire sunt date provenite dintr-un comunicat de presa, anterior datelor afisate de catre INS, Directia Iasi. Afirmatia ta in ceea ce priveste INS Iasi, cum ca aceasta institutie functioneaza, citez, "pentru a servi interesele locale privind repartizarea banilor de la buget", este total neprofesionista si nu face decat sa jigneasca profund intregul colectiv al acestei institutii si activitatea acestuia! Imi pare rau sa constat ca activitatea Wikipedia este cateodata compromisa chiar de catre persoane care au pretentia ca ajuta dar care nu isi pot stapani orgoliile naive.

INS Iasi este subordonata INS si indeplineste atributiile acestuia la nivel local. INS Iasi este cel care ofera toate datele oficiale in toate ocaziile, inclusiv la recensamanturi, la fel cum si celelalte date din alte judete vin de la directiile respective.

Pentru ca nu cunosti organizarea Institului National de Statistica din Romania, respectiv al Directiei Judetene Iasi, am sa-ti prezint cateva informatii:

"În subordinea Institutului Naţional de Statistică funcţionează: Direcţiile regionale de statistică organizate la nivelul judeţelor - centre ale regiunilor de dezvoltare stabilite potrivit Legii nr. 315/2004 privind dezvoltarea regională în România, şi direcţiile judeţene de statistică organizate la nivelul celorlalte judeţe, ca instituţii publice, cu personalitate juridică, finanţate de la bugetul de stat.

Direcţia Judeţeană de Statistică Iaşi este organizată şi funcţionează în baza prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 9/1992 privind organizarea statisticii oficiale în România (cu modificările ulterioare) şi ale Hotărârii Guvernului nr. 68/2004 privind organizarea şi funcţionarea Institutului Naţional de Statistică (ca unitate teritorială a acestuia),îndeplinind în judeţ atribuţiile, sarcinile şi responsabilităţile Institutului Naţional de Statistică."

Sunt dezgustat de aceste asa-zise "mandrii" si "rivalitati" locale sau regionale.

Din pacate prin actiunile unor "administratori" cum sunt Turbojet sau Mihai Andrei, cea care are de pierdut este Wikipedia, care continua sa ramana o sursa nesigura de informatii! Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 79.112.43.241 (discuție • contribuții). --Mihai Andrei (discuţie) 18 aprilie 2009 14:35 (EEST)[răspunde]