Discuție Utilizator:2602:30A:2ED6:9470:C963:49B5:C03D:310D

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 7 ani de Pafsanias în subiectul Acuratețea informațiilor

Când ...[modificare sursă]

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumim! Mihai (discuție) 8 aprilie 2017 04:57 (EEST)Răspunde

Dacă această adresă IP este partajată și dvs. nu ați făcut modificări neconstructive, vă puteți crea un cont de utilizator al dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

Acuratețea informațiilor[modificare sursă]

Bună seara! La articolul Istoria Târgu Mureșului ați introdus recent câteva afirmații discutabile, care demonstrează cel puțin o lectură superficială a surselor, dacă nu chiar o interpretare proprie a acestora, bazată pe cercetare originală. Vă rog să ne ajutați să lămurim următoarele chestiuni:

  1. Cum poate proveni prima menționare cunoscută a orașului, datată 1230, dintr-o lucrare a unui autor care a trăit între 1633 și 1708?
  2. Prin ce diferă pretinsa „altă lucrare a lui din 1699” de cea citată anterior?
  3. Care este titlul corect al lucrării citate după sursa îndoielnică de la nota 18?

Vă mulțumesc și sunt sigur că vom putea contribui, astfel, la o informare mai responsabilă a cititorilor noștri. --Pafsanias (discuție) 9 aprilie 2017 23:58 (EEST)Răspunde