Discuție Utilizator:109.166.132.87

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

■ Modificarea v-a fost anulată[modificare sursă]

Information.svg Bun venit pe Wikipedia. Deși toată lumea este binevenită să modifice constructiv articolele de pe Wikipedia, cel puțin una din modificările dumneavoastră recente, ca aceea de la pagina Tuberculoză, nu pare să fie constructivă și a fost anulată. Pentru teste vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Tgeorgescu (discuție) 23 aprilie 2019 10:18 (EEST)

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

Denumirile compușilor chimici[modificare sursă]

Bună seara! Țin să vă mulțumesc pentru implicarea în ceea ce privește denumirile articolelor legate de compuși chimici, întrucât e mare nevoie de ajutor în acest sens. După cum probabil ați observat, multe denumiri au rămas așa de când au fost create articolele, unele nu au mai fost redenumire din varii motive. Este posibil să se fi strecurat și anumite greșeli. Din experiența mea, de multe ori am fost pus în situația de a nu ști dacă să preiau o denumirea comună, internațională, sau una consacrată. Este probabil timpul pentru a face un refresh acestor denumiri, dacă se va ajunge la un acord comun (având în vedere factorii menționați).-- Alex Nico  (mesaj) 12 iulie 2019 00:17 (EEST)