Discuție:Stația Spațială Internațională

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articol bun Stația Spațială Internațională a fost nominalizat ca articol bun la categoria Tehnică și tehnologie, dar nu a îndeplinit criteriile obligatorii la acea vreme. Mai jos puteți găsi sugestii cu privire la modul în care puteți îmbunătăți articolul. Odată luate în considerare, articolul va putea fi renominalizat. Dacă nu sunteți de acord cu respingerea articolului, puteți începe un proces de reevaluare.
16 septembrie 2008 Nominalizare articol bun Respins


Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Stația Spațială Internațională/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.
Bine scris?

Proza este buna, este usor de urmarit, insa modul in care sunt aranjate informatii in unele sectiuni ar putea fi imbunatatit. De exemplu sectiunea istoric seamana mult prea mult cu o lista.

Verificabil?

Toate informatiile din articol sunt citate.

Acoperă bine subiectul?

Din pacate, acesta este cel mai mare deficit al articolului. Pe langa sectiunea fara text (Asamblarea ISS), articolul nu mentioneaza foarte, foarte multe aspecte importante ale subiectului. Nu trebuie sa fie comprehensiv ca un AC (adica sa acopere absolut tot ce este notabil), insa trebui sa cuprinda absolut tot ce etse important. Multe dintre acestea nici nu sunt mentionate, pt. exemple vezi articolul de la WP:en (care este un Failed GAN).

Neutru?

Tonul in care este scris articolul, din acesta privinta nu are defecte.

Stabil?

Nu exista conflicte.

Imagini

Imaginile sunt bune, toate sub licenta libera, si sunt relevante subiectului.

Am decis ca cel mai bine este sa pun articolul in asteptare o saptamana. am adaugat si pagina asta in lista mea de pagini urmarite. Diego_pmc Discuție 9 septembrie 2008 23:55 (EEST)[răspunde]

Foarte exact, articolul nu este complet. Dacă era complet, îl propuneam direct pentru AC. Propunerea ca AB este o invitație să-l completați, în sensul că are potențial. Din păcate, două luni nu mai am timp pentru wikipedia, așa că o săptămână de păsuire nu va rezolva nimic. Dacă articolul nu interesează pe nimeni, asta este, o să știu pe viitor. Dacă îl lăsați doar în seama mea, îl puteți scoate din lista de propuneri chiar acum, îl pot relua peste un an. --Turbojet 10 septembrie 2008 08:57 (EEST)[răspunde]