Discuție:Spice Girls

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Diego pmc în subiectul Mici critici
Articolul Spice Girls este un subiect de care se ocupă Proiectul Muzică pop, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre muzica pop Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Spice Girls a fost propus ca articol de calitate, dar în urma discuției s-a constatat că nu îndeplinea criteriile la acea vreme. Puteți să vă uitați la legăturile aflate mai jos, în istoricul articolului, pentru a găsi pagina nominalizării, și să aflați de ce a fost respins.
29 iulie 2008 Propunere articol de calitate Respins

Mici critici[modificare sursă]

Cum Cristi215 a cerut păreri despre articol la Cafenea, m-am uitat peste el (deocamdată nu în detaliu, că nu am timp). Cam asta am constatat: încă mai sunt greșeli de tipar/ortografie, tocmai am corectat trei. Titlurile subcapitolelor sunt ușor fără sens la prima vedere pentru cine nu cunoaște subiectul. Nu știu dacă asta-i o problemă așa mare, se presupune că oricum citești și te informezi, ziceam numai. În schimb e o problemă exprimarea ne-naturală și pe alocuri foarte confuză. Nu știu ce să înțeleg din Sloganul „Girl Power” a fost primit de public cu diferite păreri. Titlul avea la bază îmbunătățirea feminismului de către formație, acest lucru însemnând că:o aparență senzuală feminină și egală între cele două sexe nu trebuie neapărat să apară la toate....?
Introducerea e prea lungă (și parcă și articolul în general, dar nu pot să mă pronunț până nu îl citesc cu atenție). Părerea mea e că pe cât posibil, e bine să se respecte principiul "keep it simple". --Urzică 5 iulie 2008 18:56 (EEST)Răspunde

De fapt introducerea e foarte buna. O introducere ar trebui sa fie un rezumat al articolului, nu doar definitia subiectului. Cam asta e lungimea optima pentru introduceri. Oricum se vor mai scurta atat introducerea cat si articolul, dupa ce se imbunatateste proza. diego_pmc 18 iulie 2008 09:16 (EEST)Răspunde