Discuție:Scaun electric

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Scaunul electric în România[modificare sursă]

Am observat modificarea în care a fost ștearsă secțiunea „În România”, ulterior anulată, și sunt de părere că este validă. Știrea într'adevăr nu mi se pare vitală pentru descrierea subiectului. //  Gikü  vorbe  fapte  luni, 29 decembrie 2014 16:46 (EET)

Nu e vitală, dar nici mortală nu este. Dacă împăratul Abisinei a domnit pe un scaun electric, de ce să nu îngăduim și unui bătrân din azil să beneficieze de unul? Chiar și nemortal. --Miehs (discuție) 30 decembrie 2014 15:08 (EET)
Mda, văd că articolul e, de fapt, plin de „senzațional”... //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 30 decembrie 2014 15:35 (EET)

Elena Băsescu a declarat la televizor că a adus un scaun electric unui bătrân de la un azil.[1] Ulterior s-a constatat că era vorba de un scaun cu rotile, cu acționare electrică. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Miehs (discuție • contribuții).

Am scos, totuși, această informație întrucât nu am primit un motiv serios de a o păstra. Îmi pare rău, dle Miehs, dar părerea Dvs. de mai sus mi se pare îmbibată de sarcasm. //  Gikü  vorbe  fapte  vineri, 23 ianuarie 2015 14:49 (EET)
Definiția dată de Elena Băsescu pare preluată din Stupidpedia unde la articolul Elektrischer Stuhl (scaun electric) apare explicația: Ein elektrischer Stuhl ist eine vollautomatische Fortbewegungshilfe für Gehbehinderte. (Un scaun electric este un mijloc de locomoție complet automatizat pentru persoanele cu dizabilitate locomotorie). Deci, putem afirma că Elena Băsescu a avut o exprimare "encilopedică". Tot sarcasm să fie? --Miehs (discuție) 23 ianuarie 2015 18:24 (EET)

Pensionarii, wikipedia și scaunul electric[modificare sursă]

Îmi explică și mie cineva care este logica pastrării următoarei secțiuni în articolul despre Scaun electric ???

În România
Elena Băsescu a declarat la televizor că a adus un scaun electric unui bătrân de la un azil.[3]
Ulterior s-a constatat că era vorba de un scaun cu rotile, cu acționare electrică.

Ce aveți voi cu Băseasca de tot băgați textul ăsta în articol? Cred că ăsta este primul scaun cu rotile care l-a văzut România de este atât de important să fie menționat în articol. Încă m-ați și avertizat pentru faptul că am scos prostiile astea din articol. Pfff... Sunteți praf. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 82.77.75.163 (discuție • contribuții).

Vezi Elena Basescu si scaunul electricAcest comentariu nesemnat a fost adăugat de Danvasilis (discuție • contribuții). 25 ianuarie 2015 14:30 (EET)
  1. ^ Elena Băsescu și scaunul electric